May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting jeg skal i december – sydhavnsmor.dk

img_8043Selvom december bliver en sindssyg arbejdsmåned i Sydhavnshytten har jeg alligevel kulturelle planer for måneden, som selvfølgelig også inkluderer mini-avlet.

 • Det var  i går (november) at jeg drønede til Humlebæk med min mamma og besøgte Louisiana. Vi havde ingen planer om at se noget bestemt, og havde heller ikke orienteret os om hvem der udstillede, og til trods for at jeg synes udstillingen med franskkvinden Louise Bourgeois var vildt mærkeligt og deprimerende (hun havde et ret bøvlet liv) var det en sindssygt spændende og anderledes oplevelse, at se hendes ‘kunst’ og ikke mindst se filmen om kvinden bag. Kæmpe anbefaling!
 • I biffen og se Min far Toni Erdmann
 • I Det Kongelige Teater og se Alice i eventyrland med Uma
 • Tage ungerne med til gratis teaterforestilling med Teater Bliks: Hov (1-4 årige) d. 29. december kl. 15.00 eller 16.15 på Karens Minde Kulturhus i SYDHAVNEN
 • Se Bamsejul – gratis – også på Karens Minde d. 10. december kl. 10.30 for 1 1/2 årige og op
 • Til julefrokost med min gamle arbejdsplads Teatret Zeppelin (og selvfølgelig se alle deres gæste-julespil med barylerne), og bælle iskolde julebajere i Bådklubben Valby som jeg er medlem af, til deres julefrokost
 • Mega bage, fx disse vold-lækre og super nemme marcipanbrød uden mel og sukker
 • En smuttur til Asker og ønske min mormor på 98, fætre og onkel god jul (og købe fiskeboller med hjem 😉 )
 • Flytte til Taarbæk. Måske. Ej, jeg blev lidt vild over alle de dér huse (glas-paladser) da jeg kørte ad Strandvejen til Louisiana. Ku’ man låne et lille skur ved vandet et par dage (uden børn)? 😉
 • Finde en der gider lege julemand til jul. Overvejer om jeg selv skulle blive sådan én der lejer mig selv ud, når ungerne ikke gider fejre jul med os mere engang (SKER DET???). Jeg tror det er en djævelsk god business. Ville du leje mig? 🙂

Hvad skal I i december?

 

Læs også En personlig og anderledes julegave 

Sådan får du pæne og bløde fusser for en 5’er

Min fars kunst

 

Del på Facebook

4 kommentarer til “10 ting jeg skal i december – sydhavnsmor.dk”

 1. Du må lige passe godt på Bendt til den julefrokost! Tror nogle af de gamle sejler-nisser planlægger at drikke ham helt under gulvbrædderne 😉 Han er ikke helt i så god træning som dem.
  Og tak for tippet med Karens Minde forestillingerne, det må på drengenes juleliste 🙂

 2. Sikke mange lækre teater-tilbud; Alice i Eventyrland viste de sidste år på Aalborg Teater, den var helt fortryllende.
  I år, d. 15/12 står den på Ronja Røverdatter og jeg glæder mig helt vildt. Det er fast tradition for min kæreste og jeg, at se årets jule-børne-forestilling 🙂

  – A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top