May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Den perfekte gave, når du skal overraske en du holder af! – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Stromma Danmark

img_2572

Den trofaste læser, ved at jeg er et madøre! Og det har jeg ikke fra fremmede. Hele min familie elsker mad, men særlig én anden, er lidt af et luksusdyr, når det gælder indtagelse af ædelse. Min søster! Fordi hun er så fandens dejlig, og fordi hun fortjener det bedste, ga’ jeg i lørdags hende og hendes søde kæreste en romantisk middag på vandet, med Canal Tours Copenhagen. En oplevelse jeg selv har hungret efter, sammen med min mand, men som vi endnu har til gode. Forestil jer lige, den helt perfekte date med en I holder af – jeres kæreste/mand/kone/veninde/mor eller lækre nabo, på en restaurant-båd, sejlende igennem Københavns kanaler fyldt med god mad, flot udsigt, vin og en fantastisk stemning. Sådan havde min søster og hendes kærestes aften nemlig været, fortalte hun mig. Hun havde lavet en takeover på min Instagram, hvor hun spammede fine videoer fra aftenen, og da jeg så dem var jeg seriøst ved at dø af misundelse, for dét mad og dén stemning, var bare lækker! Vi har jo selv en lille damjolle, og bruger den så flittigt tiden lader os gøre det, om sommeren i Københavns kanal. Jeg synes seriøst ikke der er er noget mere romantisk end at sejle, og der er så meget fint at kigge på, når man sejler gennem kanalen. Dinner Cruiset Linn og Mathias var på sejlede fra Nordhavnen til Sydhavnen, og havde start og slut på Gammel Strand, i Indre by. Faktisk et stenkast fra min gamle lejlighed, som jeg boede otte år i, før jeg blev sydhavner. Turen varede i alt to timer, og på de to timer fik min madglade søster og onkel Thias, som mine unger kalder ham, kørt både forret, hovedret og dessert indenbords, inkl. et par gode glas vin, uden nogen form for stress. Tvært i mod 🙂

Til forret fik de torskerillette med syltede løg, saltet citron og karse, til hovedret sprængt kalvespidsbryst med selleripuré, syltede rødder og små kartofler med røget frisk ost og krydderurter. Og som rosinen i pølseenden kværnede de en knasende koldskålsdessert – to die for, sagde de!

img_2579

Vejret var godt og stemningen var i top. De fortalte mig at de var omkring tyve personer på båden, at der var god plads og at de havde deres egen lille ‘bås’, som kan ses på videoerne herunder 🙂 Eddersparkme’ hyggeligt, altså! Selv var jeg til polterabend denne aften, hvilket et hold piger på båden også var i lørdags, som er en skide god idé til en anden gang jeg skal forkæle en kommende gift veninde 😉

[vidcore vid=”2Fu4Vpdo”]

[vidcore vid=”iKDJx7di”]

img_3620

img_3618

img_3619

Det er bombe sikkert, at jeg det næste gang er Martin der skal forkæles med sådan en tur her – snart! Det er jo verdens bedste gave til en man holder af <3 Læs mere om Dinner Cruiset herfor det er virkelig en unik og helt særlig oplevelse, sir’ de to romantiske madører 😉 Og ved du ikke hvem du skal ta’ med ud, så send mig bare en mail (du finder den her på bloggen 😉 ) – jeg er så klar 😉

[vidcore vid=”AHqfXRPU”]

[vidcore vid=”EC9Ma2As”]

[vidcore vid=”6scYAOra”]

[vidcore vid=”vuJs1N6P”]

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top