May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

RAW CHOKOBAR – uden mel og sukker!

raw bar

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.

Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:

100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade – begge dele hitter! )

1 spsk kokosolie

50 ml peanutbutter

100 g mandler

Hak chokolade og mandler og bland det sammen med resten af ingredienserne. Tilsæt evt. lidt kanel, lakridspulver, kardomme eller vanille (kan undlades og smager også himmelsk uden!).

Klip noget bagepapir ud i passende størrelse til en fryseegnet form (jeg brugte en tupperware) og hæld massen ned i, så den er ca 2-3 cm tyk. Sæt massen i fryseren i en time. Tag den ud og skær ‘klumpen’ i 12 barer med en skarp kniv – og de er klar til at blive indtaget i din savlende mund! 😉

Del på facebook
Del på Facebook

28 kommentarer til “RAW CHOKOBAR – uden mel og sukker!”

  1. Hvor ser det lækkert ud!! Hvor stor en form brugte du? Tupperware kommer jo i mange størrelser og former 😉

  2. Ved godt det er tæt på helligbrøde, men hvis man ikk kan lide peanutbutter, hvad tror du så man kunne bruge istedet ?? 🙄🙄 for lyder lækkert

  3. Hvor lang tid udenfor køleskab før de “smelter” eller bliver for fedtede til fingrene?

  4. Super lækre! Jeg lavede dem uden kokos olie, og lavede dem i minde bidder. De er rigtig gode til den søde tand, og på samme tid sunde

  5. Kan man mon bytte peanutbutter ud med noget andet? 🙈 jeg tåler ikke peanuts, men de ser møg lækre ud 😍

  6. Sus fra ønskeøen

    Hej sydhavnsmor, sjovt at jeg lige skulle støde på dig. Det er længe siden vi sås sidst. Jeg vil lige prøve din chokolade bar. God jul.

  7. Tanja, du kan også bytte peanutbutteren ud med dadler i stedet for, ligesom når man laver dadelkugler 😉

    1. Nej? Hvor mærkeligt…. har du givet den længere tid? Min fryser, men den bløder hurtigt op igen… så den skal spises med det samme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 36 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

May

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen