May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Lampemani – UDSALG UDSALG UDSALG

Slide2Loftslampe i træ / Grøn glaslampe / Kobber bordlampe / Tråd pendellampe / Glaspendellampe / Gylden glaspendellampe /Bordlampe med flere pærer / Gulvlampe /

Her er et hurtigt lørdagstip til boligtyperne, som jeg stærkt kan anbefale at tjekke ud, hvis du også altid står og mangler lidt ekstra hyggebelysning i hjemmet. Jeg har i min mere eller mindre daglige søgen efter fine ting til hjemmet netop opdaget, at Ellos.dk lige nu har et utal af flotte lamper på UDSALG!

Jeg var ved at gå amok, da jeg faldt over det og vil gerne have fingrene i hele svinemøjet på ovenstående kollage. Man kan jo ALDRIG få for mange lamper. Det er en regel.

Hermed er tippet givet videre. Se resten af udvalget her.

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Uncategorized
Sydhavnsmor

VERDENS HURTIGSTE SNACKKUGLER

Eftermiddage på teatret resulterer ofte i, at jeg lige stikker snotten i skabet for at se om der er nogle kiks-left-overs, eller andre (usunde) snacks.

Læs mere »
Uncategorized
Sydhavnsmor

Vil I møde min agent?

I maj 2018 opsagde jeg min kontrakt med Bloggers Delight, fordi jeg gerne ville prøve noget nyt og få en tættere kontakt med de brands

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top