May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Raw glutenfrie romkugler uden mel og sukker

romkugler

Det er faktisk et re-post, af disse sindssygt gode romkugler, lavet på bønner jeg har gang i her. For nyligt afholdt vi en større reception på teatret, hvor jeg arbejder. Og ‘en af mine opgaver var, at trille en hulans masse af disse raw romkugler. And I’ll tell you, de var et hit, både imens jeg trillede (hvor der røg ustyrligt mange ned i undertegnedes svælg) og under receptionen. Jeg havde trods alt gemt lidt af de ca. 200 kugler jeg havde lavet, til selve festen 😉 Hvis du også bare MÅ have nogle af disse sunde, rå-mums glutenfrie romkugler ned i mavsen nu, er opskriften at finde lige her.

You won’t regret it 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top