May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

LCHF: Ostekurv til tacos

ostetaco

Hvorfor har jeg dog ikke kendt til denne opskrift tidligere? Det er en virkelig nem måde at lave lækre tacos på – og skallen er uden (majs)mel, og smager fantastisk. Opskriften er efter LCHF-principperne og derfor passer den fantastisk ind i mit ædegilde af mit eksperiment #frabuttettilbabe. Her forsøger jeg på tre uger at presse min ladeport ned i sidste års sommertøj, ved hjælp af tre forskellige livsstilsændringer (protein-kur, LCHF og Spis efter din blodtype) over tre lynhurtige uger 😉

Egentlig er der ikke meget huskumsnusk i dette tip, men hvis du som jeg forsøger at lade være med at kværne mel, men elsker tacos, er det smart 🙂

Tænd ovnen på 200 C. Hak ønsket fyld (jeg har brugt peberfrugter, tomater, agurk, avocado som jeg har lavet til guacamole ved at blende en avocado med 50 g. skyr, lidt citronsaft, 2 cherrytomater, 1-2 fed hvidløg, salt og peber), friske krydderurter fx koriander og stegt hakket oksekød. Du skal sprede revet ost (jeg har både brugt mozzarella, emmentaler og cheddar) ud i en cirkel/firkant på en bageplade med bagepapir. Bag 2-3 min. i ovnen, til osten er smeltet lidt sammen. Tag osten ud af ovnen og vend den over en mindre skål (5-8 cm i diameter), et krus eller lign. og lad det sidde indtil osten er stiv og kan tages af i fastere form. Fyld ostekurven med dit fyld og servér, evt. med salsa og jalapenos.

ostetaco 1

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top