May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Verdens nemmeste peanutbutter cookies af 3 ingredienser

Ja, det er verdens nemmeste opskrift på chewy peanutbutter cookies, da de kun indeholder 3 ingredienser. Desuden er de glutenfri og sukkerfri og smager super godt, hvis du spørger de fire Sydhavnsrotter.

Herhjemme spiser vi bagværk flere gange i ugen. Mange tror, fordi jeg deler glutenfri og sukkerfri opskrifter, her på domænet, at vi lever asketisk og super sundt. Men det gør vi slet ikke. Vi spiser alt – også det med sukker, men for at få mere af det lækre, eksperimenterer jeg mere i det sukkerfri køkken, og fordi min søster har cøliaki har jeg eksperimenteret meget med det glutenfri også. I starten af det nye år udgiver jeg en kagebog, og jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har tidligere delt en åndssvagt populære opskrift på peanutbutter cookies HER, som er ret identisk med denne, men smager anderledes og har et andet udseende og konsistens end disse.

Det skal du bruge til 16 små peanutbutter cookies

2 dl smooth peanutbutter

1 dl Fiber sirup clear

1 æg

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 C.

Mix alle ingredienser med en gaffel/ske eller stavblender.

Beklædt en bageplade med bagepapir og lav 16 små, flade runde cookies. Bag dine peanutbutter cookies midt i ovnen i ca. 12. min. til de er gyldne på toppen.

Tag dem ud af ovnen, afkøl dem på en rist, og opbevar dem i køleskabet til de skal spises. De smager bedst, og får den bedste chewy konsistens, når de er på køl.

Find et hav af glutenfri- og sukkerfri opskrifter HER.

Læs om Sydhavnsmors kostvejledning HER.

Peanut butter cookies af 3 ingredienser
Del på Facebook

8 kommentarer til “Verdens nemmeste peanutbutter cookies af 3 ingredienser”

  1. Så har jeg købt smooooooth peanutbutter, så nu skal der bages i weekenden, weheeeee…. Mon de ville være lækre med lidt mørk choko også?

    1. YAY!!!!! Er du vimmer ja, tror de vil være tooootalt lækre med choko i også, og måske nogle hele peanuts også 😉

    1. Hej havde ikke fiber Sirup hjemme så jeg brugte bodylap caramel til topping , bagte dem et par minutter mere , de blev spist 😋

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top