May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Klar til stranden

Skærmbillede 2016-05-10 kl. 23.49.30

BikiniHåndklæde, Strandstol, SolbrillerTaske, Tunika, Sandal, Pladespiller

SÅ skal vi sgu bade, folkens! Solbade, om ikke andet. Det er sommer i DK og jeg er vild med det.

Jeg har fundet et par skide lækre ting til alle solbadningsegnede spots – park, strand, havnebad, altan, have. Alt i collagen er nøje udvalgt og til tilgængelige high-street priser, for livet er alt for dyrebart til at kaste for mange penge efter materielle goder. Ikke sandt?

Jeg vil fremhæve den transportable pladespiller med indbygget højtaler, for den er jo genial, når vi skal udendørs med vennerne og familien og der skal varmes op til sommerens festivaler og udendørskoncerter. Gør som jeg og smæk en plade på, rejs dig nonchalant fra solstolen og tag en svingom, ifør dig eventuelt en mørkegrøn bikini, tunika og runde solbriller og føl dig som lykkens pamfil. Eller pamfilius, om man vil…

Og så kan du jo passende tage dine violette snabeltyrkersko på.

Og se lige HER Ellos.dk, kan du hele weekenden spare 30 % på ALT ved at aktivere koden: 335980 i indkøbsvognen eller kassen, ved køb for mindst 200 kr. Det er farligt 😉 !!! Koden kan kun bruges én gang pr. mand.

HER giver ASOS lige nu 20 % på ALT, når du bruger koden YESPLEASE, til og med d. 31. maj kl. 9.00. 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Indeholder affiliatelinks

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top