May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nem og viiildt lækker spicy aftensmad for hele familien

Maria Vestergaard laver det vildeste mad!!! Jeg savler hver gang jeg ser en af hendes nemme opskrifter! På hendes blog Mariavestergaard.dk, skriver Maria om livet som mor til den mest cute lille babypige, og deler hendes bedste opskrifter. Her er en af dem, som jeg har fået lov til at dele, og som jeg stensikkert skal kyle i løgnhalsen i aften. Det er Marias kærestes hofret. Jeg er sikker på, at mine børn og mand også vil ELSKE den:

hofret

hofret2

Det skal du bruge:
– en pose pommes barbecue (kan fx købes i Brugsen)

– 300g hakket oksekød

– 1/2 dåse koncentreret tomatpure

– 1 løg

– 1 fed hvidløg

– 1/2 pose mexikansk krydderiblanding

– 1 avocado

– revet mozzeralla eller cheddar ost

– 2 tomater

– 1/2 rødløg

– evt. bladbredet persille

– et glas mexicansk salsa

hofret3

Sådan gør du:
Tænd ovnen, og varm pommes barbecue som anført på posen. Hak løg og hvidløg, og steg det i en gryde med olie. Tilsæt hakket oksekød og lad det stege, til det er gennemstegt. Tilsæt tomatpuré og krydderiblandingen og rør godt rundt. Læg pommes barbecue i et ildfast fad og drys kødet henover, sammen med ost. Bland det gerne en smule sammen. Varm retten yderligere i ovnen i 5-7 minutter. Inden retten serveres, pyntes der med avocado, rødløg, og tomater skåret i tern. Spis retten med salsa.

Haps haps haps, lyder det ikke rockerlæx? 🙂

hofret4

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

Glutenfri og sukkerfri blåbærmuffins

“Herrelækre”, er der flere der har sagt om de her glutenfri og sukkerfri blåbærmuffins, hvis hovedingrediens er min nye bedste ven – kikærtemel. Kikærtemel indeholder

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top