May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavnen i billeder: Den nye del

Jeg har glædet mig til, at vise jer billederne af den skønne nye del af Sydhavnen, efter jeg postede indlægget om den gamle del, hvor jeg bor, som I kan se HER. Den nye del består af flere områder, men fordi jeg selv har et særligt forhold til Sluseholmen, hvor mine forældre bor og hvor vi er medlemmer af Bådklubben Valby, har jeg valgt at vise jer billeder herfra. Det kunne jo også sagtens være, at jeg knipser lidt flere billeder af labre Sydhavnen, til endnu et indlæg i fremtiden 😉

sydny22

Sluseholmen i baggrunden, bådhusene der hører til Bådklubben Valby i forgrunden. Husene er en slags sommerhuse på vandet. Helt fantastiske, med skønne mennesker, fællesskab og med direkte adgang til en dukkert eller sejltur fra eget hus, bliver det ikke meget bedre, vel? 😍

sydny19

Udsigt fra et af bådhusene til Bådklubben Valby

sydny20

Københavns kanal

sydny8

Fiskerkutter 

sydny16

Metropolis – Sydhavnens svar på Dubai 😉

sydny7

Bådbroen

sydny6

sydny5

sydny3

Københavns kanal. Udsigt ind mod byen

sydny2

En af kanalerne på Sluseholmen, som også kaldes Københavns svar på Venedig

sydny1

En af husbådene der er fastliggende langs kajen på Sluseholmen

sydnny17

Udsigt fra Sluseholmen i Sydhavnen over mod Nokken på Amager 

sydny10

Sluseholmen, Metropolis og de røde bådhuse

sydny9

Bådklubben Valby

sydny11

En af kanalerne mellem husene

sydny12

Verdens hyggeliste spot: Bådklubben Valby

sydny15

Selv julemanden sejler på Sluseholmen 

sydny14

Får man ikke lyst til at bo her? Jooo. Her er jo RÅ dejligt! 😉

Du kan også læse “10 ting I måske ikke vidste om Sydhavnsmor”.

Del på Facebook

2 kommentarer til “Sydhavnen i billeder: Den nye del”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top