May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min mommy-makeover!

Jeg har fået lavet en mommy-makeover! I ved, når man ændrer sit udseende, efter man har født. Min omhandler ikke direkte indgreb, om at få hevet maveskind og babbelutter mod nord, men min aller første farvning af hår, efter jeg for 4 år siden blev mor!

hår3

Før jeg avlede, var jeg partyanimal no. 1 (læse HER), citygirl og solariebrun. Ja, dengang skamblegede jeg min paryk så lys, at folk måtte have solbriller på for ikke at blive blændet 😉 Da jeg blev gravid forbød min (fornuftige) mand mig, at bade i kemikalier og efter jeg er blevet mor, har jeg simpelthen bare haft for travlt med at vaske beskidte underhylere, rydde op (mjarhh, not so much!) og lege fangeleg, at jeg fuldstændig har glemt alt om wellness og selvforkælelse. Bortset fra DEN her tur (som du kan læse mere om HER). NU gjaldt det så hestemanken – som efterhånden var blevet 80 cm (!), med grå modstridende hår, tørre spidser og halvdød glans – som trængte til en ordentlig rusketur. Så dét fik den for nylig. Jeg var nemlig inde hos Betina, der arbejder hos Edge Copenhagen pi Indre by. En salon der ligger en bekvemmeligt spytklat fra barylernes institution og et sted, som jeg ved, laver mit hår som jeg vil have det!

Fordi det var så pokkers længe siden, at nogen sidst havde masseret min (halvfedtede) hovedbund, gik jeg all in og fik den helt store Tour de Wellness. Efter en fantastisk Olaplex kur – kender I den behandling? Jeg anbefaler den!, en naturfarve i bunden, der camouflerede de grå stridige sataner, lyse tilfældige striber, en klip af de døde spidser og et par, efter min mening, ret tiltrængte skovsnegle over gloklukkerne (mine natural bryn er så lyse at min pande bliver 40 cm, mindst! – og jeg ligner døden fra Lübeck – hvis ikke de smøres ind i en form for maling) så mit hår sådan her ud:

hår1

Jennifer Aniston go home! 😉

I modsætning til det her døde look, som jeg havde rendt rundt med i evigheder:

hår2

Min mommy make-over var jo sådan set ret uskyldig, hvis man altså sammenligner med skalpeller og fulde narkoser. Jeg vil dog påpege, at jeg hverken er for eller imod en ægte MM, fordi jeg mener, at der kan være mange grunde til, at man får hevet mavekød og patter på plads. Og jo jo! Her i Sydhavnen hænger det skam lidt mere SYDpå, end det gjorde tidligere, og tjooo, det hele så måske en anelse kønnere ud inden Umsen og Soffe hoppede ind i min mavse og spilede den ud af to omgange, men jeg synes altså, med ‘fare’ for at lyde flippet, at det er helt OK, at min krop slet ikke ligner hende der Claudia Rex’ fra Vild med Dans (mere) 😉

Tidligere har jeg interviewet Nur omkring hendes store drøm, som er at ligne en barbiedukke, og som I måske kan regne ud, havde jeg svært ved at forstå hvorfor kun ikke var tilfreds med sig selv, når nu hun var så hamrende smuk naturlig. Der er så meget man ikke forstår, og det er så let at gøre sig klog på andre (min mand foretrækker mig fx grå og natural. Whaaat?!?!). Men det er jo faktisk ikke muligt, at vide hvordan andre mennesker har det indeni. Tænker og føler. Og det er måske meget godt, at vi ikke allesammen er ens, har forskellige drømme og håb for fremtiden? Hvad tænker I?

Del på Facebook

2 kommentarer til “Min mommy-makeover!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top