May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Lækre, glutenfri veganske cookies af 3 ingredienser

Kiggede i ind i Shane Brox – ham fra tv, der laver alt af ingenting – hjem, i mit forrige indlæg? Jeg var nemlig hjemme hos ham i torsdags, hvor jeg kælede med hans hund, spiste hans kager, og tog en masse billeder – se her :)Nå, men jeg er begyndt at eksperimentere mere med veganske opskrifter. Min protein nutella storhittede, det samme gjorde min raw kokos brownie, mine lionbars og 3-ingrediens brownieen – måske fordi…  – bare prøv dem 😉 Alle er uden mel og sukker. Her er mit bud på lækre, glutenfri veganske cookies af 3 ingredienser.

Og uh lala, jeg elsker også dem her! Egentlig har jeg blot taget steppet videre fra de her 2-ingrediens cookies og tilføjet en ekstra ingrediens – chokoBørge, i den veganske udgave, naturligvis. Hvis man ikke er veganer, kan man bruge en almindelig mørk (sukkerfri) chokolade. De smager vanvittigt godt, og får de lige tilpas tid, kan de faktisk også blive lidt sprøde i kanten.

010e674a-b37e-4f7f-8f21-d3f578d5cf4b

Det skal du bruge til de lækre, glutenfri veganske cookies af 3 ingredienser 

2,5 dl havregryn

2 (mellem)store modne bananer

40 g. mørk, vegansk chokolade (jeg køber mit i Super Brugsen, Sydhavnen)

 

Sådan gør du: 

Tænd ovnen på 180 C.

Mos bananen med en gaffel. Hak chokoladen og vend med de øvrige ingredienser.

Form runde cookies og smid dem i ovnen i 15-20 min. Hold øje efter 15! til de er gyldne.

Lad dem køle, og opbevar dem i køleskabet til de skal spises. De kan sagtens ligge på køl nogle dage.

fe4c4a66-734a-4d1d-b50d-626502160991

Find mange flere opskrifter med få ingredienser HER – uden mel og sukker. 

Find min bog på bagværk med grøntsager her (reklamelink). 

 

 

Del på Facebook

6 kommentarer til “Lækre, glutenfri veganske cookies af 3 ingredienser”

 1. Hej Sydhavnsmor.
  Prøver efter en længere tids sygdom (brystkræft/kemo/stråling) være mere sund, uden sukker og mere vegetariske mad, da jeg kan mærke at jeg får det bedre af denne mad.
  Har nu prøvet nogle af dine boller og nu cookies og yummie, min lille dreng er også vild med dem.
  Jeg puttede også i nogle hakkede nødder pc en smule chiafrø.

  1. Hvor er det bare dejligt at høre at du synes om dem – dog ikke særligt rart at høre at du har været syg længe. Er du blevet rask? <3

 2. Hej
  Følger troligt dine lækre opskrifter med stor glæde. Tænker på om du har en form for brød opskrift uden korn, gær, laktose og æg?? Den er noget svær! Har prøvet mig frem men med knap så gode resultater….🙏

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top