May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg er vist det man kalder en shop-crawler – en værre tilbudshaj! ;-)

eovendo

Indlægget er sponsoreret af Eovendo.

Yay, det er weekend, solen skinner, foråret er ENDELIG kommet til os – og det ser faktisk ud til at blive en god SOMMER! Hurra, hvor har vi dog ventet længe på den sol! I morgen er det mors dag, en tradition jeg ikke har gjort mig meget i (læs HER om mit forhold til traditioner). Fordi solen er begyndt at skinne så farligt dejligt, synes jeg alligevel, at jeg ville hylde min mor, livet og alle de dyre butikker på Istedgade. Derfor tog jeg en shop-crawl hele vejen ned igennem Vesterbros hyggeligste shoppingstreet, for at finde en ting, jeg kan give min søde mamma, som tak for ikke bare at være verdens bedste moar, men også den vildeste mormor i hele verden, til mine Duracell-baryler 😉

Vi har jo lige fået løn, og den ryger ellers normalt ret hurtigt, her i Sydhavnen. Primært på overforbrug af mad (som jeg nu har lært at styre liiidt siden jeg eksperimenterede med det HER), og så en lille smule på sjov-ping. Af alt muligt. At vælte rundt i butikker er jeg ret stor fan af. På nettet søger jeg næsten dagligt efter ting; tøj, sko, rejser, makeup og alt muligt, jeg kan drømme om. Også ting jeg aldrig selv får råd til. Hvis der er noget jeg ønsker mig, researcher jeg nettet for gode tilbud, og må nok krybe til korset og kalde mig selv for lidt af en tilbudshaj 😉 For nogle år tilbage arbejde jeg som skribent for en større dealwebsite, som bød på gode tilbud på alt fra stram-op underhylere til sparejser. Jeg var vild med konceptet, fordi jeg var studerende, ikke havde mange skejsere at gøre godt med, og fordi jeg på den måde kunne få fat i nogle ting, jeg ellers ikke normalt ville have råd til. Følelsen af at spare penge, på noget man virkelig gerne ville have sine små fede pøllefingre i, ved et godt tilbud, var egentlig en meget rar fornemmelse 😉

Jeg ved at det kan virke en smule utroværdigt, at skrive i et sponsoreret indlæg, men ikke desto mindre er det ikke løwn: Jeg faldt over Eovendo for noget tid siden, og tænkte ‘kan det virkelig være rigtigt?’, googlede løs og yes, den er god nok: Eovendo er en gratis dealsite med fede tilbud, vareprøver og rabatkoder, spørgeskemaer og en masse andet. En website, hvor man kan slå tiden ihjel i toget, frokostpausen eller når du alligevel ikke kan sove, fordi din mand snorker højt (jeg ved hvad jeg taler om 😉 ). Her kan du se reklamefilm, komme med din mening, besvare spørgeskemaer og en masse andet. Og få ægte cash for det, fordi du optjener bonuspoint, hver gang du udnytter gode tilbud, skraber gratis skrabespil osv. Altså uanset hvad du gør! Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene. Og der findes tilbud på alt mellem himmel og jord på sitet. Selv har jeg ikke kunne holde nallerne fra Flipp-tilbuddet, hvor jeg har fået gratis adgang til mere end 45 af de store magasiner dagligt i en måned. Jeg har selv arbejdet som skribent for flere af magasinerne og synes derfor det er fedt lige at følge med, nu når min pengepung pt. ikke rækker til det store abonnement. Det er manden der gemmer sig under dynen og siger “Go daw’ – jeg har et godt tilbud til dig”, Lars Larsen, der står bag Eovendo. Annoncørerne betaler medierne for at få vores (forbrugernes) opmærksomhed, fx når vi giver vores mening til kende. Om du har lyst til at prøve det eller ej, må være op til dig, men jeg synes dælme’ det er en smart måde, at tjene nogle ekstra skejser på 🙂

 

Btw, så fandt jeg aldrig en gave til min mor. Jeg fandt til gengæld alt for mange ting, jeg selv kunne tænke mig. Surt, at der er et halvt år til jeg har fødselsdag. Og alligevel lidt  dejligt, at jeg kan blære mig med kun at være 33, lidt tid endnu 😉  Med fare for at min mor læser med her, afslører jeg alligevel, at jeg har tænkt mig at erobre hende en aften og give hende en kulturel oplevelse, for dem kan man ikke få nok af, vel? 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top