May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Februars UNGKARL – Jacob Rosenhoff

Single Ladies! … og alle os andre 😉: Jacob Rosenhoff er februars U N G K A R L! 

Han fortæller hvad der er det bedste, værste, mest sexede mm… ved os kvinder. Og så røber han bl.a. også hvad mange mænd godt kan lide i sengen 🙈.

God læselyst … 😀

Jacob, 45 år 

Projektleder og sexologstuderende, far til to drenge, Valby 

jacobrosenhoff

Det bedste ved kvinder er, at de er smukke og vidunderlige og generelt mere in touch med dem selv.

 

Det værste ved kvinder er, at de tænker for meget og har for travlt med ikke at være tilfredse over deres udseende.

 

Kvinder og jeres krop… Jeg elsker jo kvindekroppen. Hvis jeg er sammen med en kvinde, så er det jo hende, jeg vil have og så nyder jeg hendes krop. Tit har kvinder for travlt med at tænke over de 5-10 kilo, de vil tabe. Bliv i stedet tilfreds med den krop du har og elsk dig selv på alle planer. Så vil de kilo ikke betyde så meget mere. Som mand vil jeg 10 gange hellere have en pige som vejer for meget (ifht til normen), men som hviler i sig selv og elsker sig selv, end en pige som har travlt med at træne så meget, for at opnå sit mål, at hun glemmer at mærke sig selv. I sengen elsker jeg, når en pige, ved hvad hun vil have og ikke er bange for at sige det. Det er møg frækt og gør mig endnu mere tændt som mand.

 

En klassiker ville jo være at sige at kvinder er gode til at tale om følelser og det er rigtigt. Jeg har dog ikke noget problem med det selv. Jeg elsker at tale om følelser.

 

Kvinder og jeres veninder… Kvinder er deres egen værste fjende. De dømmer hinanden så hårdt, alt for hårdt! Ellers så er det vigtigt at dyrke sine veninder og nyde det, som I har sammen og så lade os mænd gøre det samme med vores venner.

 

Det mest ufeminine en kvinde kan gøre er ikke at dyrke sin femininetit. For eksempel aldrig at have en kjole på eller give sig selv lidt makeup på. Det er vigtigt at gøre noget lækkert for sig selv og være glad for sin feminine side.

 

Det forstår jeg ikke ved kvinder… Alt den sladder og så den evne til at tale bag om ryggen om sine medsøstre.

 

 

En god date for mig er en hyggelig intim middag. Gerne ude et sted. En god dyb samtale og en gang flirt, en gåtur og sååååå… 😉

 

Ægte selvsikkerhed, åbenhed og modet til at være sjov og ikke have noget i mod at gøre sig selv til grin slår altid benene væk under mig…

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top