May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mit SYDHAVNShjem

lejl1

I dette indlæg viser jeg en lille bid af mit SYDHAVNShjem. Maleriet på billedet herover har min far, Ole malet. Det er vel næsten tre meter bredt og fylder det meste af væggen. Jeg elsker farverne som giver mig associationer til Afrika – glæde, farver og liv.

lejl2

Billedet herover er min ‘bloggerstade’. Her skriver jeg mange indlæg – og redigerer næsten alle, inden de ryger ud offentligt. Jeg sidder flere timer om dagen ved dette arvede skrivebord, med røven i sædet på den blå Eames stol, som står i karnappen i spisekøkkenet. Jeg elsker dette lille (gemme) hjørne!

lejl3

Frugtskålen jeg har changhajet på en rejse til Marokko ser meget opstillet ud med alle slikkepindene, blandet med frugten. Men det er den faktisk ikke. Slikpindede (som er Umas) blev kastet ned i, den anden dag fordi jeg ikke vidste hvor jeg skule gøre af dem. Dårlig ide, at kværne hele lortet på én gang selv, tænkte jeg. Og tog i stedet (til min egen overraskelse) en clementin. Og på en eller anden måde passer de meget godt ind, altså slikkepindende, for smagene er hindbær og appelsin.

lejl5

Bamse og Ælling er mine børns gode venner. Selvom Bamse er en strid satan, til tider, kan jeg sgu godt lide ham. Når han er sød.

Det lille teakbord i stuen sidder Uma og tegner (på) eller laver perleplader ved og den lille Eames stol købte jeg imens hun lå i mavsen, fordi jeg synes den var pisse sød! Og fordi jeg er en sucker for den slags åndssvagitet (at høvle for mange gyssere af på børnedesign, når jeg nu faktisk har alt andet end råd til det. Nogle kalder det snobberi, andre (mig) kalder det vist æstetik 😉 ). Oven over bordet hænger en julekalender, min farmor – som desværre døde for 20 år siden, alt alt for tidligt – broderede til mig da jeg var lille. Nu er det Umas pakkekalender-hænger, som igen i år er fyldt op af mormors (min mors) fine pakker og jeg elsker den sgu stadig – måske endda endnu mere nu. Og det gør Uma dælme os’ ka jeg fortælle jer 😉

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Asien
Sydhavnsmor

REJSEGUIDE | Maden i Malaysia

Annonce for Jysk Rejsebureau Efter to yderst behagelige flyvninger med Thai Airways, Kbh-Bangkok, Bangkok-Kuala Lumpur, var vi fremme i Malaysia. Turen gik smooth med ungerne,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top