May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Onsdags-brevkasse: Tinder – et billigt knald, eller ægte kærlighed?

img_8409

Jeg havde i lørdags nogle spørgsmål til jer skønne læsere, hvilket resulterede i at jeg bl.a. blev opfordret til at genoptage onsdags-brevkassen, fordi den er med til at samle alle os kvinder 🙂 Det synes jeg var en god pointe, og derfor har jeg nu fundet et af de gamle læserbreve frem, som endnu ikke har været postet og det får I her – fra Sofie:

Jeg har i de sidste fire år været single. Sidst jeg havde en kæreste blev jeg godt og grundigt taget i røven. Han havde nemlig haft en anden kæreste, imens vi havde været sammen. Vi var kærester i seks år, han og den anden, som jeg senere har fundet ud af, han gjorde gravid, imens vi stadig var sammen, og nu har en fem-seks årig søn sammen med, er stadig sammen. At hun gider! Men sådan er der så meget man ikke forstår. Måske var de netop de rigtige for hinanden og måske ser jeg på det så sort, fordi det var mig der var den der blev sønderknust. Efterfølgende har jeg haft svært ved at binde mig, og har derfor heller ikke fundet den mand jeg gerne vil leve sammen med resten af mit liv og have børn med. Jeg er 36 år, så det er ved at være tid til at finde én, men nu er mit store spørgsmål så bare: hvor finder jeg en mand? De fleste af mine veninder har flere børn, en mand – eller kæreste, og der er ikke nogen af mine tætte veninder der går i byen mere. Derfor gør jeg heller ikke. Jeg synes det er for mærkeligt at vælte rundt i byen alene. Derfor er mit spørgsmål: Hvor finder man en kæreste, og er Tinder bare et billigt knald, eller findes der mulighed for ægte kærlighed? Jeg synes det virker meget overfladisk, selvom jeg dog HAR hørt at flere finder den ægte kærlighed inde i dumping-helvedet (som jeg kalder det).

Hvor fandt I jeres kærester/mænd, og tror I på web-love? 

Kærligst Sofie 

Som meningen med denne onsdags-brevkasse er, håber jeg at nogle af jer har nogle friske inputs til Sofie <3 – dem kan man smide i kommentarfeltet herunder. Ha’ en dejlig onsdag, og lad både sexiness’ og kærligheden længe leve – både i den virtuelle og virkelige verden 😉

 

 

Del på Facebook

5 kommentarer til “Onsdags-brevkasse: Tinder – et billigt knald, eller ægte kærlighed?”

 1. Tak for onsdagsbrevkassen May!!! 😀

  Min nuværende kæreste er delvist fundet på Tinder, forstået på den måde at vi matchede og så ikke gjorde noget ved det. Indtil den dag hvor min veninde og jeg var ude og SUP’pe (Står op på et board, padler med én åre), min veninde formår at falde af boardet lige foran 3 gutter som også var på SUP’s. Hun kan (selvfølgelig) ikke komme op på sit board igen og én af gutterne guider hende galant op. Vi følges ind, da vi åbenbart har lejet boards samme sted og falder i snak. På et tidspunkt konstatere den her søde mand at han synes han har set mig før – jeg afviser blankt. Han bliver ved og ved og ved. Til sidst kommer han i tanke om det og råber “Tinder” ud over hele kajen. (Gæt hvor populær han var i det moment?) Og vi har været sammen lige siden. Så det kan sagtens lade sig gøre at bruge online tjenester. Tror bare det kræver at man er åben, måske også lidt mere åben end hvis man stod face-to-face på en bar (hvor kropssprog og “reel” væremåde er tilgængelig.)

  Derudover så skal man måske tage de chancer der kommer, også selvom det er på tidspunkter hvor man mindst venter det. (Kliche – I know!) Så ud og oplev ting, man behøves ikke at gå i byen, er sikker på at dine veninder måske kunne have brug for 2 timers pause fra hverdagens gang. Prøv en klatretime – bare for sjov, kajak, SUP, Speeddating, whatever – bare ud blandt andre mennesker. Og så tjek Tinder eller en datingside ud, du SKAL jo ikke mødes med folk hvis du ikke har lyst. 😉 Men prøv at se om det er noget for dig..

  Min kæreste i den anden ende af sofaen siger forresten at jeg skal skrive at: Mænd kan “lugte” hvis man er “desperat” eller “needy.” Jo mere kvinder slapper af og hviler i sig selv, jo mere tiltrækkende er de.

   1. Det er SÅ vildt!
    Vi husker også at takke min veninde hver gang snakken falder på hvordan vi mødtes.. for var hun ikke røget i, eller havde de været mega ligeglade – så havde vi nok ikke fået gjort noget ved det match.. Som taget ud af en eventyrbog, haha 😀

 2. Well, jeg mødte også min kæreste delvis på tinder.
  Det vil sige, første gang jeg mødte ham, var på Jensens Bøfhus, hvor han lige pludselig blev tjener ved en veninde og mit bord (han startede ikke med at have vores bord og har senere fortalt, at han fik tilsnusket sig den, hæhæ) Nå, men der skete egentlig ikke det vilde der, andet end noget uskyldigt flirten, da jeg i forvejen havde en fyr. Efter et stykke tid, hvor jeg også havde slået op med den forrige fyr, matcher vi på tinder, hvor vi snakker rigtig godt sammen og til sidst aftaler at mødes. Jeg var hammernervøs også fordi, det var den første tinder-date jeg skulle på og man ved jo aldrig heeeelt, hva man går ind til 😉
  Men nu, hvor vi snart har været sammen et år, er jeg uendelig glad for, at jeg valgte at tage hjem i hans lejlighed. Så jeg vil sige, go for it! selvom man vil støde på en masse, som kun vil i bukserne på en, så kan man støde ind i den rette! 😉
  Mange smil fra en stadig meget forelsket kvinde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top