May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg kan ikke få armene ned! Jeg er så MEGA spændt og STOLT! :-) – sydhavnsmor.dk

img_8448

Vi bliver (heldigvis) bombet med utallige muligheder for kulturelle oplevelser, teater og koncerter mm., MEN DE HER TRE musikalske oplevelser er altså helt, helt særligt fede og i særdeleshed unikke – once in a life time-oplevelser, hvis du spørger mig 🙂 –  så skynd dig ind og scor dig adgang for det blir crazyyyy! Læs det hele og du forstår min TOTALE begejstring 😉 

Jeg synes lige et øjeblik at jeg lignede lidt en rockstjerne på billedet, men så alligevel… 😉 

DET her! WOW, det bliver også noget du aldrig vil glemme. Jeg tør næsten love det. Der blir gazzet op for det sygeste program når…

Suburban Summit #2: THY MUSIC COLLECTIVE + INTERNATIONALE GÆSTER på Forbrændingen, lørdag d. 22. oktober kl. 21

img_8461

I februar søsatte de på Forbrændingen konceptet Suburban Summit. Et format, hvor kunstnere flytter ind hos dem, mødes, og skaber noget nyt sammen – ingen regler, ingen aftaler – bare et blankt stykke papir og et spillested. Det eneste som ligger fast er en koncert – publikum ved ikke, hvad de får, for artisterne ved ikke, hvad der opstår. De garanterer en unik oplevelse.

Første gang mødtes Matthew E. White og Teitur. Denne gang er Thy Music Collective flyttet ind på Forbrændingen i to hele uger, og skaber et helt unikt og nyt musikalsk projekt. Op til koncerten på lørdag er sløret løbende blevet løftet for en række internationale gæster, som sammen med Thy Music Collective vil definere og skabe projektet.

DET BLIR VIIIIIIIILDT!!!!!! Læs mere om den unikke oplevelse og find billetter (der helt sikkert er til at betale) til den crazy seje oplevelse HER.

Arrangementet løber af stablen nu på  lørdag, d. 22. oktober kl. 21 på Forbrændingen, Albertslund.

 

MIN SØSTER OG MIN GAMLE ROOMIE (AKA THE BOWDASHES) OPVARMER FOR F****** GARBAGE!!! onsdag d. 9. november kl. 20!

img_8470

Er det ikke psykopat sejt? JAAAAAAA! Jeg blærer mig endnu engang, for jeg synes eddersparkme det er så rocker optur og sygt blær (jeg bruger lige nogle ord jeg brugte meget i 90’erne), at min lillesøster skal opvarme for GARBAGE!!! Dem jeg (og mange, mange andre) var kæmpe fan af! Jeg skal stensikkert score mig en billet til koncerten i Vega (og er der andre Garbage – eller Bowdashes fans derude, er der også mulighed for at høre begge bands i Odense dagen før, d. 8. november i Posten), som jo blir for VILD!!!!

Prøv at tag mine arme ned. Jeg tror det bliver umuligt 😉 Vil du også med og høre min søster Linn og Nana? Og nå ja, Garbage? 😉 Så kan du læse mere om koncerten og finde billetter HER. WUHUUUU!!!!

img_8472

Men altså, der er meget mere at komme efter for…

ANNISETTE OG SAVAGE ROSE GIVER STØTTEKONCERT PÅ VESTERBRO, TIL FORDEL FOR MARIATJENESTEN, torsdag d. 3. november kl. 20

img_8453

Hun bor for enden af min vej, er Sydhavner, sej og sangerinde i Savage Rose – Annisette, er det naturligt jeg taler om her 🙂 Jeg lavede tidligere på året et interview med hendes musikalske datter Naja Rosa, om Sydhavnen – som du kan læse her. Torsdag d. 3. november kl. 20 gir hun sammen med sit 8 mand store band koncert i Mariakirken på Vesterbro, hvor jeg er sikker på at stemningen blir som du aldrig har oplevet det. De giver koncert til fordel for Mariatjenesten og dens utrættelige arbejde med at støtte de svageste i samfundet. Koncerten er en del af en større turné – Mariakirken som eneste spillested i det Storkøbenhavnske område. Jeg har tidligere hørt Savage Rose, Kim Larsen og sidste år Peter AG spille i kirken og det har været nogle af de bedste koncerter jeg i mit liv har været til. Og jo: Jeg kan altså også lide Beyonce og PJ Harvey. Jeg har bred røv og bred smag 😉!

Her kan du læse mere om arrangementet og købe billetter til gode priser – og husk det støtter et godt formål, så der er dobbelt-gevinst ved at tage afsted: god aften og god samvittighed 🙌

Koncerten spilles torsdag den 3. november kl. 20.00 i Mariakirken, Istedgade 20 på Vesterbro i København

VI SES 😍

 

Del på Facebook

3 kommentarer til “Jeg kan ikke få armene ned! Jeg er så MEGA spændt og STOLT! :-) – sydhavnsmor.dk”

  1. Alle tre ting lyder da fantastiske. Sejt gået af din søster at skulle opvarme for Garbage. Husker jeg så dem på Roskilde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Klar til stranden

Bikini, Håndklæde, Strandstol, Solbriller, Taske, Tunika, Sandal, Pladespiller SÅ skal vi sgu bade, folkens! Solbade, om ikke andet. Det er sommer i DK og jeg er vild

Læs mere »

REJSEGUIDE: Getaway til Ystad

Reklame I tirsdags gik jeg fra at være midt i trediverne til sidst i trediverne. Til trods for jeg bliver ældre, bliver mit fødselsdags-feringsgen ikke

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top