Ny nordisk gyser-serie i flimmerkassen i aften – YES sgu!

img_8436

YES og atter YES! Endelig er der lidt gys i sigte. I aften popper jeg en kæmpe skål poppere, og udskyder slankekuren til næste uge 😉 For kl ni er er der dømt højfjelds-gys i min (og din) flimmerkasse! Forbandet, en ny fællesnordisk tv-serie ruller over skærmen for første gang på TV3. Min veninde Mathilde, har en af rollerne i serien og jeg er derfor ekstra spændt! Og bange! 👻 Og stolt! 😊 Den lyder tilpas creepy til at jeg måske må skifte underhakkere undervejs, hvilket lyder ret klamt, men jeg elsker (og lidt hader – fordi jeg ikke kan sove bagefter) gysere mega møj!

Serien handler om Hanne (Sarah-Sofie Boussnina) der smutter til Sverige med kæreste, søster og venner for at købe et nedlagt skisportssted. Det går selvfølgelig ikke som forventet og stedet viser sig hurtigt at være hjemsøgt…Fååååårk jeg glæder mig! 👏🏾👏🏾👏🏾

Andre (lidt creepy, måske) serier I vil anbefale – så smid en kommentar herunder tak ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *