May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ny nordisk gyser-serie i flimmerkassen i aften – YES sgu!

img_8436

YES og atter YES! Endelig er der lidt gys i sigte. I aften popper jeg en kæmpe skål poppere, og udskyder slankekuren til næste uge 😉 For kl ni er er der dømt højfjelds-gys i min (og din) flimmerkasse! Forbandet, en ny fællesnordisk tv-serie ruller over skærmen for første gang på TV3. Min veninde Mathilde, har en af rollerne i serien og jeg er derfor ekstra spændt! Og bange! 👻 Og stolt! 😊 Den lyder tilpas creepy til at jeg måske må skifte underhakkere undervejs, hvilket lyder ret klamt, men jeg elsker (og lidt hader – fordi jeg ikke kan sove bagefter) gysere mega møj!

Serien handler om Hanne (Sarah-Sofie Boussnina) der smutter til Sverige med kæreste, søster og venner for at købe et nedlagt skisportssted. Det går selvfølgelig ikke som forventet og stedet viser sig hurtigt at være hjemsøgt…Fååååårk jeg glæder mig! 👏🏾👏🏾👏🏾

Andre (lidt creepy, måske) serier I vil anbefale – så smid en kommentar herunder tak ❤️

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top