May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kællinger, madklub, pokerfjæs og lidt snyd

quiz2

En god veninde, Mia har samlet en flok møgdejlige kvinder i en møgfed madklub. Det er verdens bedste ide! Engang om måneden skiftes vi til at lave mad til hinanden og det er bare rocker lækkert, hyggeligt – og skide sjovt, hver gang. Mia er sådan en der disker den vildeste anretning når man møder op dér onsdag aften med rødmossede kinder, uden makeup – der hvor meningen var, at den skulle sidde i hvert fald; Nu med mascaraen under øjnene, den farvede læbepomade  tænderne … i den stil, I ved. Men ja ja… den type har jeg sgu nok altid været.

Så får man verdens største smil, varme kram og gude lækre økologiske, glutenfrie (der er et par ÆGTE (no no, ikke noget med snyde-glutenallergi her!) allergikere i blandt), sunde mad serveret. Er du så færdig, hvor det er lug’sus!

I går var det så min tur til at invitere. Jeg elsker at forberede selskaber, finde opskrifter og planlægge. Men ikke til en middag, onsdag aften hjemme hos mig! For lige præcis hverdage (nå ja, – og weekender) efter kl. 17 – er ulvetime(rne). Jeg gør det alligevel! – inviterer folk over på middag. Men fortryder altid når vi er i gang, fordi det er så kaotisk, larmende og uoverskueligt. Derfor lavede jeg i går en ‘snyder’ og inviterede i stedet madklubben til dagens ret, kolde bajere, (h)vin og quiz (som jeg tidligere har skrevet om her) i Karens Minde Kulturhus, her i Sydhavnen.

quiz1

Jeg er den eneste sydhavner i klubben, de andre er fra Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg, så selvfølgelig skulle de lige opleve en ægte og al for flabet sydhavnstradition (quizzen). Men i sidste øjeblik endte 8 madentusiaster på 3 – den hårde kerne; kællingerne. 

Når man quizzer her i sydhavnen, skal man finde et holdnavn. Vores var “kællingerne” og selvom vi ikke vandt på ‘bedste navn’, (h)viiiiinede vi (både på den ene og den anden måde) fordi vi scorede første ‘ølrunde’; vi var skarpe og gættede hvor gamle Kate Moss, Helena Christensen og Claudia Schiffer er til sammen. Til info: 132 purunge år. Men når man er ude med yogamor aka Josefine som er gravid og Mia der sjældent tyller rødvin i samme stil som sydhavnsmor, blev det til alkofrie drikke til D’damer og (selvfølgelig) et glas rotvein til randen, til bælleren her.

Fire quizrunder jappede hurtig afsted og flere spørgsmål blev diskuteret: “Var det mon det år hvor det der 7-eleven skete?# (Blot til info – 2001) og “YES, vi ved alt om dén runde – vi kom meget på A-bar”, eller nååårh nej, det var en runde om aber. Men hva´ betyder det, når bare kællingerne har det sjovt?

Da festen var forbi og det var tid til at tælle point, måtte vi med hævede kagemaver og trætte kroppe, erkende vores nederlag. Vi tabte. Quizlamisterne fik meget bedre score end os. Det var zlatans!

Du er meget velkommen til at følge Sydhavnsmor på Facebook her, Bloglovin’ her og Instagram her

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top