May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Skal vi kysse?

 kys

 

Du er garenteret ligesom jeg; sådan en værre én der smækker stængerne over armlænet i sofaen (og fylder det hele) mens du zapper rundt på diverse (røvsyge) kananer for at finde ét eller andet – ligegyldigt – TV program du gider at se. Det kunne fx være “Kender du Typen” (som min veninde storgriner over jeg ser -og elsker. Hun siger, at det er et pensionistprogram og tror ikke på, at det kommer på DR1, men sværger at det sendes på Charlie. Hmm…), Linse på Bryggen eller hvad det hedder, syderne (Mjarrrjjj, nok ikke Nyhederne liiiige nu) eller noget helt helt andet. Ja – ligger dér, luddoven, asocial og gider bare slet ikke kommunikere med andre end din fjernbetjening…

Sådan har jeg det ofte, efter ungerne er smidt til køjs. Det dér romantiske billede (eller er det bare mig?) af, at forældre sidder og vender dagens begivenheder med hinanden, mens de kigger hinanden dybt i øjnene og kysser lidt ind i mellem – det er jo en stor fed løgn.

Jeg elsker min mand – meget. Vi snakker meget sammen – over den stille og rolige (læs: mega kaotiske) stund vi har under aftenmåltidet. Vi (jeg!) snakker – hele tiden. Jeg er (også) sådan en slambert der fiser direkte ind på sofaen efter at have fortæret en eller to portioner for meget og lægger mig i tre timers koma foran kassen, for at gå derfra uden at ane hvad det er jeg lige har set.

Jeg ved det ikke. Men jeg tror, at dette lille ‘fænomen’ sker i andre familier også? LIGE NETOP DERFOR er det eddergodylme’ vigtigt, at man husker at pleje sit forhold ved fx at smutte på en kærlighedsferie – without kiddos, vel at mærke!

Her kunne jeg nævne destinationer i flæng, som ville være oplagte til at praktisere en god gammeldaws bundsnaver i. Men i stedet vælger jeg bare tre steder jeg selv har været som jeg vil anbefale andre (jer!) at tage på en tour-de-amore til – uden at sprænge det (for mange) ellers stramme budget man (som oftest) har, når man fx har valgt at formere sig.

El Número uno: Barcelona! No wonder den by vrimler med (for mange) turister. Det er jo en mega nasty – på den fede måde – by. First of all; der er næsten altid en VERDAMT god temperatur. I februar kan du ofte rende rundt i t-shirt og spille fandango. Du kan få billige flybilletter dertil, hotellerne er ikke overpriced og Spanien er et af de billigste lande at leve i (mad osv.) pt. i Europa. Når du så er der – med din lover – skal I selvfølgelig både se kirken Sagrada Familia, Gaudi museet og den kendte Park Guell. Det er ligesom bare must see’s. Stranden – den 4 km. lange strand midt i byen skal man heller ikke snyde sig selv for, så smid badetøflerne og de stramme thongs i kufferten, så du er klar til at indtage de spanske bølgers brusen.

Når I nu er taget (hele vejen) til Barca. så skal I næsten lige kaste jer ind i toget til byen Sitges. Det tar omtrent en halv time og turen derhen er vanvittig smuk, da i kører langs vandet. Sitges er en lille ægte kunstnerisk by – for de velhavende. Og dig – og mig 😉 Her finder du en masse små, tætte og snørklede gader med kunst og unikke kreationer. Og i februar er der børnekarneval!

Og så skal I selvfølgelig bælle vino (i store mængder), fråde tapas og huske at kigge hinanden (dybt) i øjenene <3.

marokkocollage

Fi almartabat anththania: Hvis ikke du har været i Marrakech (hvor billederne herover er fra) så har du virkelig noget at glæde dig til. Det er fuldstændig som at træde ind i 1001 nats eventyr; slangetæmmere, åndeuddrivere, tatovører og krydderihandlere – samlet på een stor markedsplads (souken), hvor alt er til at finde og hvor pengene hives alt for hurtigt op af lommen – af både dig selv og andre – så hæng pengekatten tæt på patten.

For få penge (et par hunderede kroner per overnatning) kan du bo på centrale ‘Riads’ – et traditionelt marokkansk palads-lighende hotel, der er dekoreret så fint og elegant. En luksus i sig selv, bare at få lov at bo sådan et sted. De snørklede små støvede gader i den gamle bydel er klart anbefalelsesværdige at bo i. Men er man en ægte luksuskrabbe er der mange luksushoteller – a la det pigerne fra “Sex and the City 2” bor på, som skal forestile, at være i Abu Dhabi, men faktisk er optaget i Marrakech.

Spiser du lidt finere mad ude, er det typisk fransk. Og ikke dyrt. Det kan være vanskeligere at opstøve alkohol i byen, men på de bedre restauranter servere de både vin og mavedans. Uh lala…

Når du er fløjet turen til Marokko, må du ikke snyde dig selv og din kæreste for en luksusoplevelse sammen: I skal selvfølgelig i Hammam – et tyrkisk bad. Og så lige slutte af med en god ælter på massagebriksen, ellers ville man da være et skarn?!

Nummer drei: Tyskland, åh kære Tyskland. Der er jo mange gode steder at vælge; Berlin er så klart oplagt, men jeg vil nu alligevel opfordre you lovers til, at vende næsen mod Hamborg i stedet. Jeg har tidligere skrevet lidt om hvad byen har at byde på – og det kan du læse om her.

Så tag nu hinanden i hænderne og åben en ny webside. Bestil en kærlighedstur. Kys hinanden. Elsk hinanden. Elsk med hinanden (bare et forslag). Og ha en rigtig dejlig tur, hvor end i havner. Om det så bare er på sofaen med zapperen i hånden og stængerne over armlænet…

Du er meget velkommen til at følge Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

ALT REDKEN PÅ 50 % !!!

Et af mine yndlingsmærker til håret er klart REDKEN, og jeg har lige opdaget at du HER kan købe ALT REDKEN til 50 % !!! Shiiiat,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top