May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Blogkrise og nedbrændt hjerne

Jeg har en nedbrændt hjerne for tiden, hvilket resulterer i en blogkrise. Efter fire et halvt år som blogger, ved jeg, at det er helt normalt. At være uinspireret en kortere periode, men jeg ved heldigvis også, at krisen vender og at lysten og overskuddet kommer tilbage. Jeg synes jeg er yderst priviligeret, at jeg efterhånden har kunne kalde mig fuldtidsblogger et par år. At leve af sin store hobby, er luksus.

Men nogle gange slår det mig også, om det ville være nemmere at have et 8-16 job. Det har jeg prøvet før – så har man fri, når man har fri. Ingen deadlines, ingen stress på samme måde, som når man laver hvad jeg gør. Det er befriende og luksus på en anden måde.

Men så får jeg alligevel kriller ved at tænke på ikke at skulle gøre hvad jeg synes bedst om; at skrive. Selvom det i perioder har taget for meget tid fra mand og børn, venner og andre fornøjeligheder. Men det har været et aktivt valg, og der er kommet så mange spændende og gode ting ud af det. Hver dag lærer jeg nyt, fordi jeg selv skal finde ud af det hele. Der er ingen der betaler mig, hvis jeg ikke gør en stor indsats. At være på konstant, brainstorme, være kreativ, nytænkende og aldrig ligge på den lade SoMe-side.

Men det har jeg altså gjort lidt på det sidste. Ligget på den lade. Og det har faktisk også været rart. Nu tror jeg snart jeg er ved at dukke op igen til overfladen og være klar med nye skriv, fra min krøllede hjerne.

Hvis I har idéer til blogindlæg der kunne være spændende, så sig endelig til. Alt fra DIY’s, tips og tricks, sjove læserhistorier (emner?), osv. er meget velkomne <3

Del på Facebook

4 kommentarer til “Blogkrise og nedbrændt hjerne”

 1. Giv du blot din hjerne fri en tid, så får du så meget mere energi senere.
  Jeg kan godt sætte mig ind i de udfordringer du som blogger kan løbe ind i og især når man er lidt kørt træt.
  Jeg vil meget gerne se og høre mere om jeres båd, om dine børn og dit liv, endelig mere mad og alt kreativt elsker jeg.
  Nyd du julemåneden med familien, det fortjener I alle 🙂

 2. Ta’ dig en slapper, vi trofaste læsere er her stadig, når inspirationen rammer dig igen. Og sagt mellem dig og mig (og andre kommentar læsere), bloggere eller andre influencere der poster al for ofte, kan også være en kende irriterende (not u) ?

 3. Kirsten Norholt

  Mayse, kære, HAR du skrevet afsnit 4 om din helbredelse fra angstens klo? Kysser fra MamaKirsten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Flere børn til mig

  Det slog mig igen den anden dag, da jeg cyklede over Kongens Nytorv, med ungerne i cykelvognen, på vej for at se sommerens gratis

Læs mere »
Livsstil
Sydhavnsmor

10 ting om mig, May

For nye, som gamle – her er 1o ting om mig, May. 10 ting jeg ikke tror, jeg har fortalt jer før. Hvis I gider

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top