Deltager i et nyt tv-program – Sydhavnsmor.dk

Jeg er blevet spurgt om jeg vil være med i et nyt tv-program på en landsdækkende kanal. Programmet handler om mor-dilemmaer og foruden værten vil vi være tre gæster i hvert program.

img_4290

Jeg blev ringet op for ca tre uger siden og takkede ja fordi det lyder skide skægt og som et godt koncept. Men nu er jeg sgu lige ved at skide lidt i mine slim-jeans, for jeg ved har jo aldrig været i fjerneren før, bortset fra dengang jeg i 6. var på bondegårdstur i det nordjyske, som Lorry lavede en reportage ud af 😉 Jeg har fået produktionsplanen tilsendt, fået at vide hvem de to andre gæster er – kender hende den ene fra God Morgen Danmark (altså når hun har plapret inde i skærmen, og jeg har bællet the og kørt croissanter ind foran flimmeren) – og så ved jeg at jeg lige får en lille fresh-up inden studietid og at vi kører i ét hug, i en time.

Det blir knagme spændende og jeg skal nok fortælle (hvis det går godt 😉 ) hvor, og hvornår det kan ses, hvis nogen gider at se mig + 5 kg bræge om mor-dilemmaer uden filter eller fra-klip 😉

Det skydes tirsdag. Arghhh!

Kommentarer (3)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *