Dyreparken Norge
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mine børn har snakket om det i et år – nu skal vi tilbage!

Dyreparken Norge
Inviteret af Visit Sørlandet og Dyreparken


Om to uger tager vi tilbage til det sted mine unger har snakket dagligt om det sidste år. En oplevelse der har gjort så stort et indtryk på både Uma og Sofus, og os, at vi slet ikke kan få armene ned over at vi skal gentage succesen fra slut juni, fem dage frem! Vi er så svine heldige at skulle tilbringe årets første familieferie sammen i Syd Norge, hvilket også inkluderer Dyreparken. Jeg er halvt normand og får kriller i maven hver gang det norske sprog flyder ud af munden på en nordmand. Jeg synes sproget er hamrende smukt, og det minder mig om alle de gode oplevelser jeg har haft i mit andet fædreland, sammen med campingdronningen og resten af min familie og venner i Norge, siden jeg var en bette skid.

Kaptajn SabeltannKaptajn Sabeltann

Sidste år havde vi fornøjelsen af Kaptajn Sabeltann, Hakkebakkeskoven og et besøg i selveste Kardemommeby, da vi besøgte Dyreparken. I år gentager vi succesen!

Sidste år var vi afsted med 12 andre bloggere, sammen deres familier. Vi tog turen fra København over jylland i mine forældres lille Fiat Panda, og sejlede over Skagerrak fra Hirtshals til Kristianssand. Vi boede i Abra Havn og havde de to bedste døgn man kunne forestille sig, i det norske børne- og voksenparadis, Dyreparken. Dyreparken er en kæmpe stor forlystelsespark, som også indeholder en  stor zoo. Dyreparken er Norges største turistattraktion, hvilket man godt forstår, for det er et sygt fedt sted.

I kan læse meget mere om vores tur til Dyreparken sidste år her, og jeg kan kun sige, at ungerne glæder sig så meget, at alt andet er underordnet i disse dage. At jeg pt sidder med røven placeret i Barcelona sammen med mit ældste avl, er ikke noget at snakke om, når Dyreparken nævnes! Tanken om at de snart får en ny sørøverklap af Kaptajn Sabeltanns venner, at vi skal besøge Klatremusen og Mikkel Ræv igen, og spise sørøvermorgenmad med skuespil og dans, om bare to uger, er helt vildt!

Denne gang skal vi også opleve Lyngdal i Syd Norge, som ligger vest for Kristianssand. Her skal vi bo på Rosfjord strandhotel, og jeg glæder mig personligt til lidt norsk luksus, badeland til ungerne og en tur på dressincykling med hele familien, inden det går vildt for sig i forlystelsesparadiset! Dressincykling er cykling på togskinner – en naturoplevelse, som jeg er sikker på at ungerne også vil elske!

Der er forskellige overnatningsmuligheder i Dyreparken, man kan bo på Noahs Ark, i Kardemommeby eller i Abra Havn, som er sørøverbyen. Alle tre steder ekstremt gennemførte steder/byer, som er ligeså gennemførte som de store forlystelsesparker i USA, bare endnu bedre, fordi de er norske! Jeg tror ikke vi kan hamle op med noget der er mere attraktivt for ungerne end en tur til Syd Norge. Vi glæder os alle helt sygt. Og jeg tror I ved hvorfor, hvis I har været der selv?

Følg endelig med på min Instagram @sydhavnsmor.dk , hvis I vil komme helt tæt på Dyrene i Hakkebakkeskoven, Kaptajn Sabeltann og alle de andre dyr og røvere vi snart vender tilbage til. Skal I med?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Vand i nakken

Jeg har været til mange navngivninger og dåbs fester. Mine egne børn er hverken blevet fejret ved det ene eller andet. Vi fejrer dem hver

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top