May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Gæsteindlæg af Yogamor: Om at elske mig selv og de 30 ekstra kilo…

jose1

For filan, hvor er jeg heldig: YOGAMOR vil gerne gæsteblogge her i dag!!! Hun skriver så hudløst ærligt og i dette indlæg (også) hvad hun selv kalder “liiiiiidt grænseoverskridende”. Hun er mega passioneret omkring yoga – hun underviser i det og er for vild! Jeg er tosset med hendes ærlige og fine fortællinger om yoga, livets glæder og udfordringer som mor – og gravid, helsetips og en masse andre spændende emner. Læs med her:

Under min sidst graviditet tog jeg omkring 30 kg på. Jeg stoppede med at veje mig, da jeg havde rundet de +25 kg og det passer nok meget godt, at jeg tog 5 kg mere på inden fødsel. Jeg er ikke så høj 160 cm, så det var ret mange kilo på min lille krop. Min krop voksede med kiloene henover de 9 måneder, selvom det især var de sidste 3-4 måneder der kom mange kilo på. Jeg var fyldt op med væske og det var vildt ubehageligt. Jeg var rigtig ked af det og hver gang jeg så mig selv i spejlet, kunne jeg ikke kende mig selv. Jeg så kun alle de ting som havde ændret sig og jeg synes ikke at jeg lignede MIG. Det er nok helt naturligt med sådanne tanker og hormonerne var heller ikke den store hjælp til at se lidt lysere på tingene. Jeg tabte alle kiloene igen, helt stille og roligt indenfor et års tid.

De sidste par uger har tænkt rigtig meget på, hvordan jeg kan undgå de ekstra 30 kg under denne graviditet, da kiloene fortiden kommer snigende. Det er Ikke fordi jeg som sådan er bange for kiloene, for dem skal jeg nok tabe igen, men mere de mange triste og ubehagelige tanker, som under sidste graviditet fulgte hånd i hånd med kiloene. Selvfølgelig er det hårdt for kroppen at tage så mange kilo på over forholdvis kort tid og nok også unødvendigt, men det er hele fokus på vægten og alle de negative tanker, som jeg frygter mest. Det skide fokus på vægten, må ikke ødelægge alt det dejlige ved at være gravid. Det er så fantastisk hvad kroppen kan og det nytter ikke noget at blive sur på kroppen for at gøre sit bedste. Som jeg også skrev i indlægget “Yoga mod stress”, så kan man faktisk blive tyk, bare ved at kigge på en burger…. Et ekstremt vægtfokus stresser kroppen og hvad gavner det? Jeg vil i stedet prøve at rumme alle de tanker og følelser, som i denne tid kommer frem, både de gode og de mindre gode. Jeg vil omfavne dem, uden at lade dem styre. Selvom der er mange ting som ændre sig under graviditet, både indeni og udenpå, så er jeg MIG.

Jeg tror faktisk, at jeg vil gemme vægten lidt væk under denne graviditet. Spise mad som gør min krop og sjæl glad. Bevæge min krop dagligt. Dyrke tonsvis af yoga. Nyde de forandringer som sker i kroppen og være taknemmelig for hvad min fantastiske krop kan…

Hvordan har I haft det med jeres krops forandringer under jeres graviditeter?

jose2

Jeg kan huske da billede 2 blev taget. Det var 4 uger før Aya kom til verden… Jeg husker så tydeligt, da jeg tog det her billede. Jeg var så selvkritisk og synes på ingen måde at jeg var flot. Jeg valgte at gemme billedet, så jeg havde et billede af mig selv højgravid. Når jeg ser billedet nu, synes jeg faktisk at jeg er gudesmuk… Wow, se lige den mave. Det er Aya som ligger derinde. Helt færdig og perfekt. Hun nyder at svømme rundt lidt endnu, inden hun er klar til at komme ud og ændre verden…

Du kan følge yogamor på facebook og læse mere af hende på www.yoga-mor.dk

OBS! Husk du kan deltage i min konkurrence om burgere og shakes  + levering ( værdi 800kr.) fra Calories – Healthy Fastfood lige her 

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Min mommy-makeover!

Jeg har fået lavet en mommy-makeover! I ved, når man ændrer sit udseende, efter man har født. Min omhandler ikke direkte indgreb, om at få

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top