May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

En lille fræk weekendanbefaling til de kulturelle

bowdashes

Jeg vil lige smide jer anbefaling inden weekendens (festlige jeg-blir-nok-stiv-til-julefrokosten) komme.

Jeg kender nemlig to seje piger, der laver mørk filmisk westernmusik under navnet The Bowdashes. Den ene er min søster og den anden har tidligere været her på siden, hvor hun guider jer til en offentlig-amme-babse-frigørelse og en børnevenlig bydel – København K.

De spiller på Rust på fredag d. 11. december og du kan komme (gratis) på gæstelisten ved at tilmelde dig eventen på her. Det er da lågsus, a hva? 😉

Dagen efter d. 12. spiller de igen i Huset (i Magstræde) med en masse andre bands til hyldest for rocklegenden Tom Petty og ikke mindst til støtte for flygtninge. Tjek eventen og køb billetter her.

Jeg glæder mig allerede! Ses vi?

Du kan desuden høre musikken lige her!

Vi kysses ved! Det er jo jul lige om lidt 😉

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Klar til stranden

Bikini, Håndklæde, Strandstol, Solbriller, Taske, Tunika, Sandal, Pladespiller SÅ skal vi sgu bade, folkens! Solbade, om ikke andet. Det er sommer i DK og jeg er vild

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top