May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg er med i Tulips nye kampagnevideo – se den her :-) – sydhavnsmor.dk

tulip

tulip13

Sponsoreret

tulip23

En lørdag i september skulle jeg sammen med syv andre bloggere optage en kampagne for Tulip, på Kromans kokkeskole. Jeg forsøger at kaste mindre gris og andet kød i svælget, end jeg tidligere har gjort, men er der én ting jeg er oprigtig fan af, er det altså leverpostej. Derfor blev jeg selvfølgelig svært imponeret, da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at lave en let og elegant leverståhej til en Tulip-reklamefilm. Ikke nok med at jeg skulle hakke, snitte og gøre min mad lækker og appetitlig at se på (hvilket jeg synes er skide skægt, fordi barylerne i Sydhavnshytten normalt ikke giver mig tid til at kæle for min mad) – jeg skulle også gå onboard i en masse leverhakker fra klassikeren Tulip.

Kokken præsenterede flere måder, vi kunne lave en nem, hurtig, elegant, børnevenlig osv. mad med varianterne fløde, bacon – og lun og lækker-postej fra Tulip. Selv skulle jeg kreere en let og elegant mad med flødevarianten, og jeg må nok indrømme, at jeg blev en kende stolt, da Karsten Kroman himself slog et smut forbi min ende af køkkenbordet og smagte på min mad – som jeg havde bobbet godt op, med bagt hokaido, cornichoner, ristede hasselnødder og finthakket bredbladet persille – og sagde, at den var skide god! Han er jo for helvede en mega sej kok! Men jeg måtte nu give ham ret, for den var vanvittig god 😉

Min mad blev til et helt måltid – sådan, hvor man både lige får kørt sine proteiner (flødeståhajen), grøntsager (hokaidoen) og det gode fedt fra nødderne – og nå ja, fra flødepostejen, ned 😉 Prøv det – jeg er helt sikker på, at både du og dine børn – hvis sådan nogle haves – vil elske min opskrift på den lette og elegante frokost!

Hyggeligt var det også, at møde nogen af mine virtuelle-kolleger og spise kilovis af slik fra morgenstuden, som de søde piger fra Bloggers Delight havde stået for. Vi skulle jo nødigt gå (sukker)kolde midt i en skydning 😉 . Vi fik danset til høj popmusik, hvilket gjorde, at selv den trætteste bloggermamma var klar på leverpostej og fest fra morgenstunden. At lækker leverpostej kan ryste otte kvinder fra hele landet så godt sammen, at vi efterfølgende fløj afsted i flok mod Strøget for at fælles-shoppe i stor stil, er alligevel meget godt gået, af sådan en lille pakke svin.

Herunder kan du se kampagnen vi optog på dagen. Jeg er blevet klippet godt ud, men hvis du er skarp, kan du få et par glimt af mig og en masse leverpostej 🙂 Og du må være sulten nu, efter du har kigget på alt det lækre mad? 😉

[vidcore vid=”TpTLEd2m”]

tulip17

tulip18

tulip4

tulip2

tulip10

tulip3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Cosori airfryer
Livsstil
Sydhavnsmor

Nem mad med Cosori airfryer

Jeg blev “kendt” herinde på at udvikle og dele opskrifter, da jeg for syv år siden oprettede bloggen. Jeg elsker at finde på, eksperimentere og

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top