May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vis os din børnevenlige bydel – Østerbro

IMG_0653

 

Sarah Ostenfeld, 31 år og læge. Mor til en dreng på 15 mdr. Gift og bor på Østerbro.

Beskriv din bydel med tre ord?

Tryg, rolig og charmerende.

Det bedste – og værste ved din bydel?

Den trygge og rolige stemning på Østerbro er absolut det, der tiltrækker mig mest. De andre søde børn og mødre i området er også en kæmpe gevinst.  Det mindre tiltrækkende er besværet med at komme på motorvej, når man skal køre på arbejde. Til gengæld har man Østerport lige i baghaven. De små gamle lejligheder med knirkende gulve har sin charme, men ikke, når de vækker den lille og man i øvrigt ikke har en altan.

Nævn dine favorit-spots i din bydel? 

Holmens kirkegård: Altid smukke blomster og en fortryllende ro. Du kan altid finde en stille krog med skygge til barnevognen og en bænk til dig selv. Roen er ekstra dejlig de dage, hvor du er for træt til at huske fra næse til mund.

Klassisk, men altid skønt: Formiddagssolen ved søerne er perfekt vinklet, når du trænger til lidt endorphiner fra solens stråler. Specielt de morgener, hvor den lille er vågnet flere timer før du selv ville ha’ ønsket det. Og ved Peblinge sø dukker Lagkagehuset op som en belønning for, at du kom ud af døren. De tillader endda, at du tager barnevognen med indenfor.

Østerbros svømmehal – Øbrobadet. De små elsker det, og hele omklædningsrummet er børnevenligt fra start til slut. De skulle efter sigende også ha’ det mest hygiejniske babybassin med krav om badeble og badebukser.

Er der nogle hemmelige Østerbro-perler, du mener andre burde kende til?

På dage med godt vejr, var det under min barsel skønt at gå den friske tur langs Svanemøllehavnen og stranden ud til “Waterfront Shopping Center” i Hellerup. Det ga’ kilometer i benene og den lille sov ekstra godt i barnevognen, både ud og hjem. Blandt alle butikkerne kunne man diskret amme i et hjørne, af en af de mange cafeer. Den helt store gevinst var de mange skønne forretninger med god manøvreplads til en barnevogn. Desuden er der velfungerende puslerum i kælderen.

Hvad er det aller bedste ved din bydel?

Generelt elsker jeg stemningen på Østerbro. Specielt omkring Willemoesgade hvor jeg altid føler, at jeg er i de gamle kvarterer i Paris. Folk er oftest venlige og hjælpsomme og vi har mange venner i området som også har børn. Desuden kan alle byærner klares på gåben, hvilket gør pligterne til en skøn gåtur

Hvad gør Østerbro specielt børnevenlig?

Der er legepladser overalt! Efter min mening er det virkelig børnefamiliernes mekka.

Østerbros mest børnevenlige caféer – og restauranter?

Bopa Plads er yndlings frokost-stedet, da de har plads til barnevognen ude og har varme under markiserne. Cafeerne har ofte en god og afslappet atmosfære og sund mad.

Hvor i København holder du mest af at være, når det ikke er Østerbro?

Nyhavn og Kongens Nytorv. Om søndagen kan man endelig komme til i Magasin og Illum – specielt, når man som jeg har barnevogn med. Gåturen fra Østerbro til centrum – og Kongens Nytorv er perfekt igennem Østre anlæg og dernæst Kongens Have.

Du er meget velkommen til at følge Sydhavnsmor på Facebook her, Bloglovin’ her og Instagram her

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

unicef
Kultur
Sydhavnsmor

Luk nu munden og red liv!

Den store “snydedag”. Vi kender den alle. Fredag. Børnene spørger mandag morgen “Hvornår er det fredag? Hvornår må vi få slik?”. Vi strammerne balderne gennem

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top