May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

En festlig baby og svinedyr rødvin

[vidcore vid=”ur7BMosi”]

I går aftes var jeg ude og lufte rollatoren og svinge pivtøjet da jeg var til koncert med The Bowdashes på Rust.

bowdash

Jeg drak svinedyr rødvin (den billigste af slagsen kostede en formue), dansede med en festlig 11 måneders baby – Lou, som var slæbt med til mors koncert (Nana fra Bowdashes).

Under den meget vellykkede koncert slog det mig (igen), hvor striks og rutinepræget min hverdag er blevet efter jeg har fået unger. Og samtidig så jeg – right in my face – at det overhovedet ikke behøver at være så møg stramt og kedeligt det hele. Man kan da bare ta ungerne med! Hey – jeg tror min datter på 3 1/2 ville have elsket at svinge rundt til mørk country rock og bælle cola. Ligesom vi selv gjorde da vi var børn. Det gjorde jeg i hvert fald. Gjorde I?

bowdash2

Lou, den lille Bowdash-baby havde fået leopardprints-ørebøffer på, en lidt senere lur på dagen og var klar til at rocke med mamma. Går den så går den og det gik jo faktisk rigtig glimrende. Så i stedet for (altid) at tage de lette løsninger og putte ungerne sharp 19, vil jeg næste gang muligheden byder sig tage en unge under hver arm og gå ud i den dunkle nat og danse sammen med dem. Jeg er sikker på at det giver gode barndomsminder – ligesom jeg selv har.

Tror I ik´?

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

2 kommentarer til “En festlig baby og svinedyr rødvin”

  1. Mine forældre fik mig relativt unge, og der var fest hver weekend. Jeg var, af samme grund, det eneste barn til alle de fester (læs:der manglede ikke opmærksomhed eller kram fra halvfulde festdeltagere) og jeg ELSKEDE det! Jeg sov allerbedst inde under festbordet omringet af stiletter og sure sokker, til lyden af min mors rendering af en skrålende (til tider skrigende) Rod Stewart, og med flere venner dansende på bordet over mig 😉
    Hvis man siger det i dag, så er folk ikke langsomme til at dømme de forældre, der udsatte “et stakkels barn” for det! Ha! Hvis det gjorde noget, så var det da, at jeg som enebarn havde masser af underholdning, kærlighed og nærvær (Jeg får i øvrigt stadig samme opmærksomhed til mine forældres venne-sammenkomster den dag i dag, da de alle føler de har set lille Camilla vokse op :p ). Jeg var om nogen (i hvert fald for en stund *host*) den fornuftige teenager, der forstod hvornår man havde fået nok alkohol, og jeg er stadig overbevist om, at til en hver tid var bedre for os alle, at mine forældre var i stand til at holde fast i hvem de var før de fik mig, og ikke isolere sig fra deres venner 🙂 Jeg siger go for it mayo, party on 😀

    1. Ha ha herlig beretning Camilla. Jeg synes dine forældre lyder seje og som nogle forældre, der netop – som du selv siger, formåede, at holde fast i nogle af de ting der var vigtige for dem – at se deres venner, være sociale og have det sjovt SELVOM de havde fået dig, som betød aller aller mest for dem. De ønskede – lyder det som, at deres venner skulle få et tæt forhold til dig og det føler de stadig de har i dag fordi du var med over alt. Dét er jo et af de problemer vi har i dag (synes jeg) – at mange af mine tætte veninder, faktisk slet ikke kender mine børn (og sådan ved jeg mange har det med deres børn og venner også). Når vi ses med venner er det ofte uden børn – om aftenen og vi deler os som par – en er ude med vennerne og en er hjemme og passe. Egentlig skide trist ik? Jeg håber at jeg selv i fremtiden også vil være bedre til at slæbe dem med (også sent i en klapper) så mine børn også kan få den samme tætte nære følelse til nogle af mine venner som du – og jeg selv, har med vores forældres venner i dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top