May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Når jeg vinder en million vil jeg…

IMG_5180

Ej 7. Nej, 10 millioner!!!

Så vil jeg købe…

 •  en villa – helst på Bjørnsonsvej i Valby, På Frederiksberg, eller måske ved vandet i Hellerup
 • en større båd, hvor man kan overnatte og sejle langt i
 • rejse – hele tiden
 • betale hver gang, at jeg går ud med familie og venner
 • få rengøringshjælp, måske nærmest som det første
 • få en fast barnepige (om ikke andet til at passe ungerne mens sover så vi kan gå ud og spise og drikke drinks. Mindst to gange om ugen)
 • hyre en privat kok til at lave mad alle de andre dage derhjemme
 • leve 100 % økologisk – bortset fra cola, en slave pizza osv., engang i mellem
 • købe et lille hus i Grækenland
 • være frivillig i alle mulige organistationer
 • købe en mørkegrøn Jaguar, en landrover – bare fordi jeg kan (og således blive et ægte miljøsvin. Arh!) – og en camper!
 • betale min og min mands familiers gæld ud

 

Lige pludselig føles 10 millioner slet ikke af særlig meget…

 

Jeg sidder her – knald i låget af træthed – og drømmer at livet med masser af penge er meget lettere. En lille smule lettere måske fordi man ikke hele tiden skal tænke på om man har råd – og man så bare gør det, køber det… men hva’ faen’ – jeg har det sgu ret godt her i min 5 værelses Sydhavnslejlighed – uden dyre biler, babysittere, kokke sejlbåde og sommerhuse diverse steder. Men stikker du mig en check så hapser jeg den altså gerne. Men lur mig om du ikke ville gøre det samme?

Hvad ville du bruge 10 millioner på hvis du vandt?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

unicef
Kultur
Sydhavnsmor

Luk nu munden og red liv!

Den store “snydedag”. Vi kender den alle. Fredag. Børnene spørger mandag morgen “Hvornår er det fredag? Hvornår må vi få slik?”. Vi strammerne balderne gennem

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top