May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fem oplevelser vi ikke vil gå glip af i november

12118961_1013347108696328_5750958993950816223_n

Nu er det for alvor gået hen og blevet efterår. Jeg sucker for forår og sommer men der er også noget hyggeligt ved at det bliver mørkt ved fem-tiden og min datter siger ‘Mor det er snart nat’ når vi sætter os og spiser aftensmad. Julen er på vej.  Nå ja… om knap to måneder… og vi skal snart bælle gløgg, spise æbleskiver og lave konfekt. Men først er det november – en måned hvor jeg vil…

Gakke ud sammen med skuespilleren Mille Maria Damsgaard i forestillingen “LOVE LOOP” på Sydhavns Teater hvor du møder ‘Mille’ som er skuespiller, 35 år og i et parforhold, som ikke nødvendigvis er alt for sundt. Mille er nemlig mere afhængig af ham end han er af hende, og hun kæmper nu for at fastholde Franz-Bent, som er utroligt hurtigt surfende, kendt og begæret af mange. Soloen LOVE LOOP er åbningsforestillingen på Sydhavn Teaters nye intimscene, DÆKNINGSGRAV 607V som er en efterkrigstidsbunker opført i 50’erne. Og så er der altså kun plads til max. 15 personer pr. forestilling. Det blir for fedt! Læs mere her om det hele.

Quizze i Sydhavnen i Karens Minde Kulturhus d. 18 november – læs mere her om det geniale koncept der inviterer alle konkurrenceglade mennesker til noget af en paratviden-udfordring. Det er sjovt, farligt og dødsspændende.

Til journalisten Jakob Sheikhs foredrag om de militante islamistiske krigere fra Danmark: Mindst 130 danskere er ifølge Politiets Efterretningstjeneste draget i hellig krig i Syrien og Irak. Hvem er de, og hvorfor gør de det? Jakob Sheikh fordyber sig i deres historie og finder frem til, at der ikke er tale om ressourcesvage unge mænd, opvokset på samfundets bund, men at det derimod er unge mennesker, der er opvokset i Danmark og formet af det danske velfærdssamfund. Ved foredraget inviterer Jakob Sheikh publikum ind i de lukkede islamistiske miljøer, åbner krigernes personlige historier og inddrager publikum i det spegede researchforløb, der gik forud for hans bog “Danmarks børn i hellig krig”s  tilblivelse – et forløb, der bød på truende kilder, dristige PET-agenterog kryptiske jihadister. Lyder det ikke bare åndssvagt spændende – og vil du med? Så køb billet her (40 kr for Politiken plus-abonnenter og 80 kr. for ikke-abonnenter).

Til Folkebanko i Nørrebrohallen d. 4. november – hvor der svømmer med unge mennesker der har forstået at banko ikke kun er for gamle sydhavnspensionister.  2200Kultur inviterer til klassisk banko med gevinster på 1 række, 2 rækker og pladen fuld. Der bliver i alt spillet ni bankospil fordelt på tre runder af tre spil og jeg regner petervæltemig med gå hjem med pladen fuld – og en giga Toblerone, en halv gris og et par flasker snaps mere end jeg kom med. Se mere info lige her.

Endnu engang være über kulturel og gå i teatret og se Skærmsydsler – en komedie fra verden af i går på Folketeatret som du kan læse mere om her. Der er premiere d. 28. november jeg glæder som en stukket grisling til at opleve de garvede tøser Malene Schwartz og Ghita Nørby sammen med Preben Kristensen og Mathilde Norholt.

Billedet til LOVE LOOP forestillingen er taget af fotograf Lars Grundwald. 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top