udkørende kostvejledning med kropsanalyse
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

NYHED: Udekørende kostvejledning med kropsanalyse

udkørende kostvejledning med kropsanalyse

NYHED: Udekørende kostvejledning med kropsanalyse. Som et nyt tiltag i min lille virksomhed, har jeg besluttet mig for, pga. stor efterspørgsel, at tilbyde udekørende kostvejledning fra. d. 21. april. Selvfølgelig følger jeg retningslinierne – begge veje.

Det betyder helt præcist at det nu (igen) er muligt at få personlig kostvejledning og en kropsanalyse, der fortæller dig din:

• Kropsvægt
• BMI
• Kropsfedt i %
• Kropsvæske/væskebeholdning i kroppen i %
• Muskelmasse i kg
• Fysisk vurdering
• Knoglemasse i kg
• Visceralt fedtvurdering (det ‘farlige’ fedt rundt organerne)
• BMR (hvilestofskifte)
• Din fysiske alder (din krops sundhedstilstand)

Udekørende kostvejledning med kropsanalyse

Hvad får du?

Ud over kropsanalysen, får du – i dit eget hjem – i alt 30 minutters vejledning der inkluderer kropsanalysen (jeg har min vægt med), vægttabspakken, der sendes på mail, og som passer til dig (jeg udregner for dig hvilken der vil passe dig), og mulighed for at stille spørgsmål. Desuden får du 4 ugers online vejledning, på mail, én gang i ugen.

Det er muligt at tilkøbe ekstra udkørsler, hvis det kunne være spændende, fx efter fire uger, at se hvordan det går. Og der er også tilbud, hvis I er mere end én der går sammen om at mødes / vejledes. Se mere her.

I kan læse mere om min udekørende kostvejledning HER, hvor I også bestiller.

Det foregår i hverdagene mellem kl. 9-15.

Vær opmærksom på at jeg udelukkende kører ud i København, kun i postnummeret 1000-2500.

Jeg glæder mig til at inspirere og hjælpe endnu flere kvinder og mænd. De sidste to år har mange, primært kvinder, haft stor succes med vægttabspakken og ved at følge mine forløb i Sydhavnsmors kostvejledning, hvor konceptet er at der skal være plads til alt. Også vin, kage og hygge. I vægttabspakken får du også min populære e-bog “Kager-hver dag” med, der indeholder 20 glutenfri og sukkerfri opskrifter du kan spise dagligt med god samvittighed.

Mange hilsner May <3

Ps. Jeg har ikke personlig vejledning på mit kontor for tiden, derfor er udekørende kostvejledning, hjemme hos dig selv, eneste mulighed for at få foretaget en kropsanalyse hos mig.

Følg med på @sydhavnsmor.dk for mere inspiration <3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top