Jeg kunne køre dem ned dagligt, disse sprøde og sundere chips af søde kartofler. De smager himmelsk, er nemme at lave, og indeholder en masse gode sager for din krop!
Her er opskriften til fire personer – spis det som tilbehør til noget protein og grønt, eller som snacks om aftenen 🙂
Det skal du bruge:
500 g søde kartofler
Flagesalt
Olie
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 150 C (almindelig ovn)
Skræl de søde kartofler, og skær dem i ca. 2 mm tynde skiver med en kniv eller mandolinjern. Læg dem én efter én fordelt på en bradepande beklædt med bagepapir. På hver skive lægges en lille dråbe olie som pensles ud og drysses med flagessalt.
Nu skal de stå i knap to timer (hold øje efter 1 time og fyrre minutter) indtil de er blevet sprøde i kanterne. Herefter tages de ud og køles af så de ‘sætter sig’ og bliver ekstra sprøde. Spis! 🙂
2 kommentarer til “Sprøde og sunde chips af søde kartofler – sydhavnsmor.dk”
Nøj de ser gode ud, fandt lige din fine blok pga broccoli bollerne (som skal laves i weekenden, tag den ekstra jule kilo).
Hvor er der mange lækre opskrifter.
kh Rikke
Tak Rikke, jeg har også lyst til at spise det hele hele tiden 😉