May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

P-tærter af 3 ingredienser, gluten- og sukkerfrie

Hvem elsker ikke P-tærter? Og så er det oven i bøtten hamrende nemt at lave dem! De her P-tærter af 3 ingredienser, gluten- og sukkerfrie, kræver faktisk ikke mere end 3 ingredienser, en gryde og en kogeplade + køleskab/fryser 🙂

51634f79-d21f-42c7-904b-6d44e6267cea

d0f2e37d-ca77-4b21-b107-a44b7538aaa8

Jeg er netop sprunget ud i at lave Youtube-videoer, da rigtig mange af jer har efterspurgt det, for det er jo lissom’ bare det nye I ved 😉  Min aller første video ligger nu klar på Youtube, og viser hvor hamrende nemt det er at smække de lækre P-tærter sammen 🙂 Jeg er ved at flække midt over af grin, over at se mig selv lege konditor eller måske nærmere en slags kogekone – det er fandme da ikke helt nemt at være seriøs og blive filmet på samme tid 🙂

Du kan subscribe til min Youtube-kanal lige HER, da jeg løbende vil poste flere videoer og nemme opskrifter derinde. Så får du direkte besked, når de lægges ud 🙂

Hvis du er mere til den traditionelle stil, med opskrifter online som fx på Sydhavnsmoderbloggen her, så er der et hav af nemme, sukkerfri og glutenfri opskrifter at finde på domænet her. sydhavnsmor.dk bugner af lækre sager, og skulle du ikke få dækket behovet, så har jeg sørme også udgivet både e-bøger med kager du med god samvittighed kan spise hver dag, kager og søde sager af bare 3 ingredienser og sørme om jeg ikke også har udgivet en fysisk bog. En fysisk bog spækket med opskrifter på kager der er propfyldt med grøntsager (reklamelink), nul mel og minimalt (kokos)sukker. De kan laves 100 sukkerfri også, sørme! 😉

P-tærter af 3 ingredienser, gluten- og sukkerfrie:

Del på Facebook

10 kommentarer til “P-tærter af 3 ingredienser, gluten- og sukkerfrie”

 1. Jeg er også vild med P-tærter
  Men hvor skaffer man sukkerfri skumfiduser? Har du selv lavet dem?

 2. ville man med fordel kunne hælde den smeltede chokolade sammen med skumfiduser/peanuts- blande sammen og så klatte på bagepapir?
  Altså så man spare en “runde “ køl…
  Eller bliver det noget rod?

  1. Det kan du sagtens, men så skal du måske i stedet bare klippe skumfiduserne i små stykker og blande i den smeltede chokolade sammen med nødderne – de bliver ikke helt så flotte og får en lidt anden konsistens men smager også godt 🙂

 3. det er fedt med en opskrift der nu bliver gjort visuel med en video! Men er det muligt også at lægge opskriften op så man kan læse fremgangsmåden. Man er vel lidt gammeldags 👵🏼

 4. Hvis man nu ikke køber skumfiduser og chokolade kan man bruge samme opskrift til udgave med sukker i, og vil man kravle på væggen af sukker chok bagefter hvis det er med sukker?
  Og sidst, kan det gå an med skumfiduser uden sukker og chokolade med sukker fx 82%?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top