P-tærter af 3 ingredienser (gluten- og sukkerfrie)

Hvem elsker ikke P-tærter? Og så er det oven i bøtten hamrende nemt at lave dem! Det kræver faktisk ikke mere end 3 ingredienser, en gryde og en kogeplade + køleskab/fryser 🙂

51634f79-d21f-42c7-904b-6d44e6267cea

d0f2e37d-ca77-4b21-b107-a44b7538aaa8

Jeg er netop sprunget ud i at lave Youtube-videoer, da rigtig mange af jer har efterspurgt det, for det er jo lissom’ bare det nye I ved 😉  Min aller første video ligger nu klar på Youtube, og viser hvor hamrende nemt det er at smække de lækre P-tærter sammen 🙂 Jeg er ved at flække midt over af grin, over at se mig selv lege konditor eller måske nærmere en slags kogekone – det er fandme da ikke helt nemt at være seriøs og blive filmet på samme tid 🙂

Du kan subscribe til min Youtube-kanal lige HER, da jeg løbende vil poste flere videoer og nemme opskrifter derinde. Så får du direkte besked, når de lægges ud 🙂

Kommentarer (10)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *