May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg er sgu ret vild med mine SKAMlæber – sydhavnsmor.dk

img_0288

Jeg er hverken ved at urinere i mine bukser, eller har ondt i mavedellerne på billeder herover. Jeg flasher da bare mine SKAMlæber 😉 

Hold kæft hvor er det egentlig fjollet, men det er nu ikke mindre rigtigt af den grund: De der røde SKAMlæber, hitter bare mere end normalt normalt, efter at hende den dødpæne nordmand (det er ikke mig selv jeg refererer til her 😉 ) (åbenbart) har væltet – min og mange andres – verden med sine knaldrøde læber i SKAM. Og når noget blir moderne, skal mutteren fra Sydhavnen da også være med, og derfor drønede jeg så lang jeg er, i Magadunse lige op til nytår for at få Noora-læber – altså de berømte SKAMlæber, til nytårsfesten jeg skulle til. Som i øvrigt også var en 30 års surprise fødselsdagsfest for min uægte lillesøster, Sidsel, hvis familie (og far) jeg er vokset op i kollektiv sammen med.

Ha! Jeg synes jeg lignede en trans herre meget! Første gang jeg prøvede en rød læbestift. Jeg mødtes med min veninde Mia inde i Magdunse og fandt et spejl med fuld skrald på lyset, en makeup artist fra MAC, og bad hende smække en maske in my face så jeg var klar til at indtage bloguniversets julefest. For lige at prøve den af inden nytårsskraldet. Jeg skulle trods alt mingle med modebloggere og alt muligt andet lækkert 😉 Jeg kom direkte fra job i mine udslidte Wolverine, svedplamager under armene og fedtet hår. Jeg måtte gi den op ét sted – og få nogle lækre lippis. Damen i Magadunse fiksede nogle totalt flotte røde læber, inkl. lipliner, og hold kæft hvor blev det kysse -agtigt og fedt. Alle kan altså få smækre (SKAM)læber uanset størrelse på læberne – mine er sgu ikke særligt Noora-like, men jeg var klar til det helt store brag med den røde trutmund sir’ jeg jer! 🙂 Hvis man vil gafle lignende læber er det altså et hit at spørge en der har forstand på læber (ingen skam her) – mit dankort endte med at købe Lady Bug læbestiften og Brick lineren fra MAC – lineren gav mig lige lidt mere fylde og et anti trans-look 😉 Håber jeg 😉 Noora bruger by the way selv læbestiften fra Clinique, hvis nogen skulle interessere sig for den slags, men der findes andre gode og billigere alternativer, fx fra Yves Rocher, der har knaldflotte og gode læbestifter til 89 kr.

 

SMÆKKYS fra mig

Smurt ind i et affiliatelink

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top