May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sprøde og sunde chips af søde kartofler – sydhavnsmor.dk

img_0271

Jeg kunne køre dem ned dagligt, disse sprøde og sundere chips af søde kartofler. De smager himmelsk, er nemme at lave, og indeholder en masse gode sager for din krop!

Her er opskriften til fire personer – spis det som tilbehør til noget protein og grønt, eller som snacks om aftenen 🙂

 

Det skal du bruge:

500 g søde kartofler

Flagesalt

Olie

 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 150 C (almindelig ovn)

Skræl de søde kartofler, og skær dem i ca. 2 mm tynde skiver med en kniv eller mandolinjern. Læg dem én efter én fordelt på en bradepande beklædt med bagepapir. På hver skive lægges en lille dråbe olie som pensles ud og drysses med flagessalt.

Nu skal de stå i knap to timer (hold øje efter 1 time og fyrre minutter) indtil de er blevet sprøde i kanterne. Herefter tages de ud og køles af så de ‘sætter sig’ og bliver ekstra sprøde. Spis! 🙂

Del på Facebook

2 kommentarer til “Sprøde og sunde chips af søde kartofler – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top