Ka’ du li’ kokos? Det kan jeg!!! For nyligt fandt jeg på denne opskrift på sundere glutenfri kokosmuffins uden sukker , som kun indeholder fem ingredienser, og er nemme at lave, hvis man lige får gæster, eller bare er lækkersulten. Har du prøvet min kokosis af 2 ingredienser, kokostoppe uden sukker, mine lynhurtige kokoskugler af tre ingredienser (LCHF), eller min veganske raw kokosbrownie (af 4 ingredienser)? Nu kan du så prøve at lave de her kokosmuffins.
Nærmest ALT med kokos ryger i skrutten på mig med stort velbehag. Jeg er virkelig KÆMPE kokosfan. Fedmen fra kokos giver struktur i muffinsene, og ikke mindst en GOD smag, hvis du spørger mig 😉 Jeg elsker jo i det hele taget bare KAGE, særligt de sundere af slagsen, for så ved jeg at jeg kan kværne flere end én, og det kan jeg godt lige tanken om, heh!
Du skal bruge til 8 sundere glutenfri kokosmuffins uden sukker
200 g. kokosmel
200 g havregryn
2 dl (mandel)mælk
2 æg
1 1/2 spsk kokosolie
1 tsk bagepulver
Put evt. lidt reven citronskal og vanillepulver i for ekstra smag – men behøves ikke, de er meget gode som de er – særligt dagen efter 🙂
Sådan gør du:
Blend det hele. Smid i ovnen på 180 C (alm.) i 20-25 minutter. ÆD!
4 kommentarer til “Sundere glutenfri kokosmuffins uden sukker”
Skal dejen være sådan helt fast??
Hmm… hvordan blev det?
De blev noget tørre. Tænker jeg vil forsøge med 200g kokosmel og kun 150g havregryn. Ellers skal der mere væske i
Åh nej øv. Håber de bliver bedre i andet forsøg 🙂