May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sundere glutenfri kokosmuffins uden sukker

Ka’ du li’ kokos? Det kan jeg!!! For nyligt fandt jeg på denne opskrift på sundere glutenfri kokosmuffins uden sukker , som kun indeholder fem ingredienser, og er nemme at lave, hvis man lige får gæster, eller bare er lækkersulten. Har du prøvet min kokosis af 2 ingredienser, kokostoppe uden sukker, mine lynhurtige kokoskugler af tre ingredienser (LCHF), eller min veganske raw kokosbrownie (af 4 ingredienser)? Nu kan du så prøve at lave de her kokosmuffins.

Nærmest ALT med kokos ryger i skrutten på mig med stort velbehag. Jeg er virkelig KÆMPE kokosfan. Fedmen fra kokos giver struktur i muffinsene, og ikke mindst en GOD smag, hvis du spørger mig 😉 Jeg elsker jo i det hele taget bare KAGE, særligt de sundere af slagsen, for så ved jeg at jeg kan kværne flere end én, og det kan jeg godt lige tanken om, heh!

1d50c7cd-2fb4-4a57-a0e2-00f92b60ecd2

Du skal bruge til 8 sundere glutenfri kokosmuffins uden sukker 

200 g. kokosmel

200 g havregryn

2 dl (mandel)mælk

2 æg

1 1/2 spsk kokosolie

1 tsk bagepulver

Put evt. lidt reven citronskal og vanillepulver i for ekstra smag – men behøves ikke, de er meget gode som de er – særligt dagen efter 🙂

Sådan gør du:

Blend det hele. Smid i ovnen på 180 C (alm.) i 20-25 minutter. ÆD!

Del på Facebook

4 kommentarer til “Sundere glutenfri kokosmuffins uden sukker”

  1. De blev noget tørre. Tænker jeg vil forsøge med 200g kokosmel og kun 150g havregryn. Ellers skal der mere væske i

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top