HairLust
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sundere hår der ikke knækker og spalter

Annonce for HairLust

Jeg har altid haft et kraftigt hår, ja, faktisk kalder min frisør mit hår for ‘hestehår’. Tykt, kradsbørstigt og hurtigt filtrende. Da jeg var yngre glattede jeg mit hår hver dag, fordi jeg var ked af hvordan det så ud. Jeg synes faktisk at jeg så tyk ud, fordi mit hår fyldte så meget rundt om ansigtet. Jeg kunne ikke lide faldet i mit hår, og ville helst bare have det modsatte af hvad jeg havde; tyndt, fint og glat hår. I dag vil jeg helst bare havde et sundere hår der ikke knækker og spalter. For det har mit gjort i mange år, både pga. skaderne fra det glohede glattejern, fordi jeg blegede det og fordi jeg ikke brugte gode plejende hårprodukter.

Sundere hår der ikke knækker og spalter

Lige dét med knækket og spaltet hår har jeg haft mange udfordringer med. Jeg har simpelthen fældet som et svin. Så voldsomt i perioder, hvor jeg ikke har taget vare på mit garn, at jeg ikke kunne besøge nogle uden at lægge (mange hår) spor. Efter jeg fik min faste frisør, for nogle år siden, som jeg gladeligt tager turen til Køge for, er jeg blevet langt mere bevidst om gode naturlige produkter, der gør noget godt for mit hår. Herefter er jeg også stoppet med konstant at have mit hår siddende i en knold eller dusk på hoved, men i stedet have mere løst hår. Min frisør er en miljøvenlig frisør med fokus på økologiske, rene produkter. Selv min afblegning indeholder genopbyggende midler til håret. Men at blege sit hår kræver – uanset – at jeg selv plejer det godt mellem farvningerne.

Fordi jeg passer på mit hår og investerer lidt mere end en shampoo fra det lokale supermarked, og bruger lidt tid på det, er det blevet meget stærkere. Mit hår knækker ikke så nemt, hvilket gør jeg ikke fælder så meget. Desuden får jeg ikke klippet så meget af mit hår af når jeg er til frisør, fordi mit hår ikke spalter så meget mere. Min frisør siger hun kan se en stor forskel fra jeg startede hos hende, og jeg mærker den også tydeligt selv.

HairLust

Danske økologiske, veganske og certificerede hårprodukter

Mit bekendskab med HairLust, et dansk firma med certificerede, økologiske og veganske produkter er jeg blevet meget glad for. Jeg har tendens til (meget hurtigt) fedtet hår, men det oplever jeg ikke med hårprodukterne fra HairLust.

En gang om ugen bruger jeg deres hårmaske, Hair Growth & Protection Hair Mask, som min datter Uma, på 8 år, også bruger til hendes fine, krøllede hår.

Mellem 1-3 gange om måneden bruger jeg desuden Protein Reconstructor Hair Mask.

Og så spiser jeg HairLusts kosttilskud, Hair Growth Formula tyggevitaminer. Jeg er lige startet op på dem, og ud fra anmeldelser på fx Trustpilot, har jeg høje forventninger til dem. Desuden har jeg heller ikke en finger at sætte på smagen, der er god.

HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask

HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask, er en nærende, fugtgivende og reparerende behandling til tørt og ødelagt hår. Den indholder veganske mikro-proteiner og økologiske planteolier og ekstrakter fra bl.a. aloe vera, acai, sheasmør, mandel, oliven og havre. Både Uma og jeg bruger denne hårmaske ugentligt.

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask er en genopbyggende behandling til et kemisk skadet, tørt eller fint hår, som mit. Jeg farver mit hår (bleger det) hvilket gør håret tørt, hvis ikke jeg plejer det intensivt.

HairLust

Hair growth formula

Sundt hår starter indefra, siger de kloge 😉 Hair Growth Formula Gummies, som jeg lige er begyndt at tage 3 af, efter anbefaling, dagligt, er fyldt med alle de vitaminer og mineraler, som siges at styrke og vedligeholde et normalt hår. Fx silica fra bambusekstrakt, biotin, folsyre, C-vitamin og zink. 

De er helt fri for gelatine, gluten, laktose, samt kunstige smags- og farvestoffer. Derudover er de veganske og sukkerfri. En bøtte indeholder 90 tyggevitaminer, så den rækker til en måned. De er nemme at huske at tage, og dermed får jeg mit daglige vitamintilskud, og så er smagen som sagt bare god. Den var desuden nomineret til en Danish Beauty Award 2020, og til Costumes Skønhedsfavoritter 2020 i kategorien ‘Indefra’.

Bamboo Hair Brushes

Ligesom vores hud har brug for fugt, så har vores hår også, for at det stråler, ikke knækker, er blødt og det ikke spalter. Det har også en stor indvirkning på håret, hvilken børste du bruger til at rede det med. Jeg glemmer ofte min børste når jeg er i sommerhuset, og her har min far en god gammeldags plastik-børste liggende i skuffen, som jeg tyr til af ren nød. Den flår simpelthen så meget hår ud af min hovedbund. Det gør ondt at rede mit hår med den, og jeg ødelægger og knækker mit hår. For nyligt er jeg begyndt at bruge børsten som er lavet af bambus.

Den er god for både håret og miljøet! Bamboo Hair Brushes har polstrede børstehoveder og fleksible børstepigge, der masserer hovedbunden forsigtigt, hvilket også stimulerer blodforsyningen i hovedbunden. Og så gør den at mit hår ikke bliver elektrisk.

I der følger mig, ved jeg er opmærksom på miljø- og bæredygtighed, og denne hårbørste er lavet af bambus, som er en hurtigtvoksende plante, der ikke kræver ret meget vand. Bambus er et bæredygtigt alternativ til andre materialer som træ og plastik.

Hvis I følger mig på min Instagram @sydhavnsmor.dk kommer jeg til at vise jer hvordan min datters hår ser ud efter hun også bruger HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask fra HairLust, der kan bruges til børn. Jeg synes jeg både ser og mærker en stor forskel, at jeg plejer hendes og mit hår med gode produkter til hendes fine krøller og mit ‘hestehår’, der er blødt og glat, når jeg plejer håret 😉

I kan finde alle HairLusts produkter på deres hjemmeside.

Få flere skønhedstips her.

Del på Facebook

6 kommentarer til “Sundere hår der ikke knækker og spalter”

 1. Du har så flot hår! Og skal så meget prøve de produkter. Mit hår trænger til nyt liv. Kan jo ligeså godt bruge tiden på at pleje mit hår, når nu der ikke er så meget andet at tage sig til;-)

  1. Hej Sofie

   He he 😉 Tak! Der er forskellige produkter til forskellige hårtyper, så tjek det ud på hjemmesiden, hvad der er godt til dit hår 🙂

 2. Hej Maj. Du har noget rigtig smukt hår. Godt du passer på det. Kan man kun købe den hårmaske på deres egen hjemmeside eller kan den købes i Matas? Kh. Marianne

  1. Kære Marianne

   Tak for søde ord. Du kan også få produkterne i Matas og på deres hjemmeside 🙂 Kh May

 3. Hej Maj, jeg har samme kraftige hår, det nemt bliver fedtet – og jeg bliver nysgerrig på hvilken shampoo og balsam du bruger? Jeg har selv været glad for Aveda længe.

  1. Hej Betina lige pt bruger jeg shampoo’en og balsam’en fra den lyserøde HairLust-serie, som jeg kun vasker håret med hver 3. dag (og ikke engang dér er det fedtet), normalt plejer jeg at skulle vaske det dagligt for det ikke fedter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top