May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Møg lækre design-kups på budget

Indeholder reklamelinks

Imens jeg drømmer om sommer og de flotte farver der springer frem i foråret, glor jeg efter gode tilbud/budgetkøb på world wide web. Der er dælme mange gode tilbud for tiden, og for sår’n én som jeg, der ikke vælter mig i penge, men godt kan have en dyr smag, er det sgu lækkert at falde over nogle gode tilbud, så fattigrøven også kan være med på moden 😉

Her er mit bud på lækre sager jeg gerne vil eje, som er sat ned eller bare har en skarp pris (klik på linket under billedet for at se pris og str). MØS <3

Indeholder reklame i form af affiliatelinks

Mulberrytaske (en dag må man vel ha’ sig sårn’ én 😉 ) HER

Jane Königs flotte ørering Chucky Hoop HER

Sorte indendørs slip-on HER

Lilla/lyserød-ruskind sling-backs HER


Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top