May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

iPhone Covers jeg må ha’ (skåååål!) – sydhavnsmor.dk

Indeholder reklame i form af affiliatelinks
Indeholder reklame i form af affiliatelinks

1.Minnie // 2. Øl // 3. Multifarver // 4. Glimmermus 

Jeg har lidt tømmis i dag, efter at ha’ slukket sulten i 3 glas hvidvin i går i Vallensbæk, til Gadekærskoncert– tjek min Instastory for fiiiiine videoer med blandt andre de fire snacks, Søren Sjjjjarmør Pilmark, Thomas Tenor Eje, Preben Pølsesnak Kristensen og Stig Hval-Rossen. Dårlig humor. I know :/ Og efterfølgende en spændende forestilling i Østre Kapel (et gammelt lighus på Vestre Kirkegård, som i dag huser Sydhavn Teater, scaaaaary, men sejt 🙂 ) – Maria Stuart. Se det!

Nåmmen’ altså, jeg ville jo også bare lige vise jer nogle covers til de dersens IPhones, hvis nogen af jer mangler. For jeg har selv forelsket mig i et par stykker, og det dyreste af dem koster 44 kroner!

Sig mig lige, hvilken I bedst ka’ li, som I synes jeg skal købe? Umiddelbart er jeg ret pjattet med Minnie og øl-coveret – eller er det simpelhen FOR grimt det ølcover?!?! 😉

Nå, men I kan i hvert fald finde links til dem under billedet herover, hvis I også ku’ trænge til en mere festlig telefon 🙂

God weekend! I morgen viser jeg jer verdens flotteste kage – ever! Og fortæller hvad der er i. For det er også verdens bedste smag! Ammenammenammenam!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

markante øjenbryn
Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Markante øjenbryn på budget

I 2020 skal man have markante, og gerne nogle helvedes store, øjenbryn 😉 I 90’erne skamplukkede vi dem, og de skulle helst være så tynde,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top