iPhone Covers jeg må ha’ (skåååål!) – Sydhavnsmor.dk

Indeholder reklame i form af affiliatelinks
Indeholder reklame i form af affiliatelinks

1.Minnie // 2. Øl // 3. Multifarver // 4. Glimmermus 

Jeg har lidt tømmis i dag, efter at ha’ slukket sulten i 3 glas hvidvin i går i Vallensbæk, til Gadekærskoncert– tjek min Instastory for fiiiiine videoer med blandt andre de fire snacks, Søren Sjjjjarmør Pilmark, Thomas Tenor Eje, Preben Pølsesnak Kristensen og Stig Hval-Rossen. Dårlig humor. I know :/ Og efterfølgende en spændende forestilling i Østre Kapel (et gammelt lighus på Vestre Kirkegård, som i dag huser Sydhavn Teater, scaaaaary, men sejt 🙂 ) – Maria Stuart. Se det!

Nåmmen’ altså, jeg ville jo også bare lige vise jer nogle covers til de dersens IPhones, hvis nogen af jer mangler. For jeg har selv forelsket mig i et par stykker, og det dyreste af dem koster 44 kroner!

Sig mig lige, hvilken I bedst ka’ li, som I synes jeg skal købe? Umiddelbart er jeg ret pjattet med Minnie og øl-coveret – eller er det simpelhen FOR grimt det ølcover?!?! 😉

Nå, men I kan i hvert fald finde links til dem under billedet herover, hvis I også ku’ trænge til en mere festlig telefon 🙂

God weekend! I morgen viser jeg jer verdens flotteste kage – ever! Og fortæller hvad der er i. For det er også verdens bedste smag! Ammenammenammenam!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *