May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvilke produkter jeg bruger til mit garn – sydhavnsmor.dk

Indeholder reklame i form af affiliatelinks 

may1

Jeg udgav sidste uge et indlæg, hvor jeg fortalte om min store tur, hvor jeg blev bobbet helt op til bryllup, med før- og efterbilleder. Flere af jer har spurgt mig adskillige gange, hvordan jeg plejer mit hår. Egentlig er jeg ikke god til at pleje det godt nok, for jeg sprayer jo mit hår blond, hvilket min frisør er meget forundret over ikke har ødelagt mit hår. MEN jeg elsker at proppe håret med lækre produkter, og jeg mærker lynhurtig en forskel, når jeg fikser manken med gode produkter. Og jo, ofte har pris og kvalitet (desværre) en sammenhæng, men man kan sagtens have skide flot og sundt hår uden at blive ruineret. Her er mine favoritprodukter:

CHI Keratin Silk Infusion 

En genopbyggende serum som genfugter og repererer tørt og skadet hår. Den genopbygger hvert enkelt hårstrå, ved at silken trænger helt ind i håret, blødgør og fugter. Jeg bruger den nu hver dag – en lille klat, som jeg varmer mellem hænderne og smører i alle spidserne.

Kevin Murphy – Repair me wash (uden parabener) – DANISH BEAUTY AWARD VINDER 2017: ÅRETS HÅRPLEJE PRODUKT! 

Kevin Murphy REPAIR-ME.WASH Shampoo genopretter og reparerer håret, tilfører glans og hjælper til med genopbygning af slidt hår. Den er fyldt med stærke proteiner fra bambus og silke aminosyrer. Det gør, at håret bliver stærkere, mens det skånsomt fjerner urenheder. Denne shampoo er især velegnet til skadet hår (som fx afbleget), da den vil danne en beskyttende kappe af fugtgivende og styrkende næringsstoffer til håret, og vil virke reparerende ved kemisk beskadiget hår.

Kevin Murphy Re Store

Kevin Murphy RE.STORE er en genopbyggende hårkur, der reparerer og genopbygger ødelagt eller skadet hår. Kevin Murphy RE.STORE indeholder enzymer fra ananas og papaya samt superfood proteiner fra ærten. Disse proteiner er genopbyggende, og sikrer en effektiv og langvarig effekt på slidt eller ødelagt hår. Det styrker håret, og reparerer tørt, skadet og farvet hår. Benyttes denne hårkur med shampoo og conditioner fra hårplejeserien REPAIR-ME genopbygges håret mærkbart allerede efter de første behandlinger og de første hårvaske. Denne hårkur er sulfat- og parabenefri – and it’s mine 😉 Jeg er blevet anbefalet af min frisør at bruge den et par gange om ugen, og lade den sidde i i et par timer.

I.C.O.N Transformational Infusion HÅRKUR 

Virkelig virkelig lækker hårkur! Min frisør har anbefalet mig at bruge den og selvom jeg er en helt ny bruger, er jeg allerede totalt vild med den. Den kan findes forskellige steder på nettet, og fås på Gl. Kongevej 93, hos Complete Hair & BeautyJeg er blevet rådet til at bruge hårkur HVER gang jeg vasker mit hår, som er hver anden dag ca. da jeg synes mit hår bliver fedtet ellers. Det er langt bedre (siger de kloge!) at bruge hårkur hver gang, selvom det kun sidder et par minutter, end at bruge balsam. Balsam lukker måske hårene, men reperer ikke de ødelagte hårstrå, som hårkur gør 🙂

Hvis det skal gå lyn hurtigt, fyrer jeg noget KLORANE TØR-SHAMPOO i håret. Den er god til mit hår, men det er jo en smagssag. Den kan købes på apoteket til ca. 110 kroner.

Hvilke produkter til håret er JERES favoritter? 🙂

img_1817

 

 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top