May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sukkerfri jordbærsorbet af 2 ingredienser

img_4406

Selv tak, for den her er meget bedre end alle de sorbetis jeg har smagt tilsammen! Jeg er selv lidt af en fløde-flæber (se min Instagram i dag 😉 ), jeg græder nærmest af glæde bare ved tanken om at sætte tænderne i en vaffelis. Men nogle gange er en iskold, saftig sorbetis altså ikke til at stå for. Derfor eksperimenterede jeg lidt hjemme i Sydhavnshytten, da ungerne plagede om is og jeg selv var ved at dø af sukkertrang under matematikkuren. Det kom der denne sukkerfri jordbærsorbet af 2 ingredienser ud af.

Jeg kom frem til følgende, meget vellykkede resultatet! Det skal du bruge til 2 portioner: 

300 g frosne økologiske jordbær

2 spsk Sukrin Gold (affiliatelink)

Evt. et skvæt vand

Sådan gør du: 

Put bær og Sukrin Gold i en foodprocessor/evt. blender og kør det rundt til massen er helt blød, jævn og sorbet-agtig. Hvis den krystalliserer så put et par spsk koldt vand i, til massen er glat og smooth.

Nu er isen klar til at spises, MEN den kan også lige få en lille time eller mere i fryseren for at lave flottere is-kugler med isskeen 😉

Hver portion indeholder kun sølle 60 kcal (af de gode slags), så den kan spises HVER DAG med god samvittighed! Det har jeg tænkt mig at gøre 🙂

Vil du’ ha’ mere is, bør du tjekke min veganske is af to ingredienser ud, eller min cremede chokoladeis (sukkerfri) af 5 ingredienser ud.

Vil du også kværne kage? Så har jeg et hav af nemme mel- og sukkerfrie opskrifter liggende og boble lige HER 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Sukkerfri jordbærsorbet af 2 ingredienser”

  1. Hvor er det ærgerligt at 9 ud af 10 af dine blogindlæg er fyldt med affiliate link😕…

    1. Kære Anna,

      9 ud af 10 er måske også en lille overdrivelse 🙂 Men det er rigtigt, at jeg har nogle affiliatelinks, for at kunne oprette bloggen. Det er fuldstændig gratis at læse blogs, og det kræver meget arbejde at have den kørende, udvikle opskrifter osv. som jeg deler gratis. Et affiliatelink er jo ingen købetvang, og det er markeret tydeligt, så det er et valg man som læser tager, om man vil klikke eller ej. Jeg tjener minimalt på affiliatelinks. Opvejet i arbejdstimer er det en utroligt dårlig timeløn, hvis man sammeligner med arbejdet bag. Så jeg synes faktisk ikke det er unfair at sætte links ind i nogle indlæg. Når man læser et magasin betaler man (mange) penge for det. Og det er FYLDT med – også mange skjulte – reklamer. Bloggere har strenge markedsføringkrav og vi markerer vores ‘reklame’ i modsætning til så mange andre medier, som bombarderer os med ‘rigtige reklamer’. Håber du forstår 🙂 KH May og god weekend.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top