May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Det sjoveste polterabend! – sydhavnsmor.dk

img_3771

img_3633

D. 7/7 er det fem år siden at jeg giftede mig på denne måde. Det var en af de bedste dage i mit liv, og en ret spontan beslutning fra min mand og jeg. Vi havde fået Uma tre måneder forinden og gjorde det af praktiske årsager, men selvfølgelig var det også en fin måde at få fejret kærligheden til hinanden på. D 7/7 i år skal en af mine bedste veninder holde rehersal-dinner for dagen efter skal hun giftes med hendes (kommende) amerikanske mand. Og jeg skal være brudepige sammen med fire andre af hendes veninder. Jeg glæder mig vildt meget! Længe har brudepige-banden været i gang med at planlægge et polterabend som blev skudt af den 10. juni i København. Brylluppet foregår på et hotel – et lidt herregårds-agtigt mega fedt sted, ved havet udenfor København – i de smukkeste omgivelser. Og det blir så gennemført og storslået, som jeg aldrig før har oplevet et bryllup, selvom jeg HAR været til flere meget fine af slagsen. Selv havde jeg ikke mange venner med til vores Low-key og spontane bryllup, og havde derfor heller ingen polterabend. Men det fik min veninde for fuld skrald i lørdags, da vi tog røven på hende hjemme hos en af de andre brudepiger på Bryggen. Min veninde troede hun skulle til brunch hos en veninde, men vi skulle – 13 piger – bælle champagne og lave alle mulige skide skøre og sjove ting i løbet af dagen. 

img_3665

img_3653

img_3663

Man er sgu ikke en ægte blogger, hvis ikke man dokumenterer det hele på en Insta-video, vel? 😉 

img_3638

Vi startede med at få en times undervisning i yoga, hvilket I kan se jeg var skide skarp til på billedet 😉 Jeg klarede det også i få sekunder uden hjælp 😉 I ved jo at jeg er yoga-typen 😉

img_3659

img_3675

Efterfølgende havde vi kurs mod Go Boat’sne, hvor vi havde lejet en time i to både, med hjemmebragt gourmet-sandwich fra brudens (og min) veninde Anne Mette. I skal seriøst ha’ opskriften på en killer-krabbesalat, der kommer snarest, for det er den bedste jeg nogensinde har smagt! Der optod, i den fuldskab der allerede stod på fra middagstid (vi havde VIRKELIG mange flasker champagne til dagen!) lidt drama, da en af bådene næsten crashede med en anden, og nogle fremmede i en anden båd tabte både gab og solbriller – sidstnævnte i vandet, og blev rasende på flere af os, selvom det var selvforskyldt. Der var virkelig mange polterabends i byen den dag, og der var ikke grænser for hvor lækkert folk havde klædt bruden/gommen ud – feeedt! 😉 (og godt det ikke var mig, hehe). 

img_3521

img_3523

Vi havde arrangeret at vi skulle indspille et nummer – selvfølgelig “I wanna dance with somebody” af Whitney, i et studie på Bryggen, og Anna (bruden – som jeg har før har rejst hele verden rundt med, og et lille smut hertil), ga’ den fuld skrald og lavede en pisse go’ indspilning, vi helt sikkert skal høre på repeat til brylluppet 😉

7bb69768-7402-4b33-b8ed-543ed3fef71f

Herefter begynder det at sløre… 😉 – Vi satte os på plænen og quizzede, drak (bl.a. en mega klam Kiwi-vin, som Anna og en anden veninde, Sanne, havde meget gode minder fra da de var 13…) meget mere, spiste kokosmuffins (med mel!), som jeg havde bagt, og tog mod Valby, hvor der skulle komme en meget nøgen mand, som vi skulle tegne.

img_3654

Jeg var ikke helt tryg ved situationen, selvom jeg før har set en nøgen en enkelt gang eller to i mit liv, men det der med at sætte en masse krusseduller på et papir, imens man får smækket en meget privat kønsdel lige op i fjæset, synes jeg alligevel var en anelse grænseoverskridende. Lige indtil Anders stod splitter hamrende Hans Jørgen foran mig, og jeg slet ikke længere tænkte på at det var mega akavet og pinligt. Jeg var skide koncenteret (andre, not so much) og farvede løs med kul og endte med nedenstående resultater, hvilket jeg sgu synes var OK, når man tænker på jeg ikke har tegnet andet end tændstiksmænd før 🙂 Stemningen var HELT i top, da Anders berigede os med adskillige meget unaturlige stillinger, og i et split sekund tænkte man, at hey, det kunne sgu da være en meget godt lille ekstra bi-job ved siden af bloggen 😉 Og så alligevel, nej. Man skal dælme være en frisk type for at vise diller til alle mulige fremmede, som kommenterer på ens krop og (forsøger) at tegne alle folder og skygger af dit nøgne korpus. Den lader jeg Anders klare i fred 😉 Da Anders gik, var der andre der gik – DØDE! Og aftenen fortsatte med lækker catering og meget mere champagne og vin, hvin og grin! Alko’en havde slået halvdelen af  os ihjel, og det endte ikke med en stor, fed bytur i Københavns Indre natteliv (gudskelov! – for ellers havde jeg nok stadig ligget med røven i vejret og hovedet i kummen). Jeg var hjemme midnat, træt, men fuld nok til at spamme løs på min Insta-story, som jeg er blevet stur, stur fan af (sorry! 😉 ) og dagen efter væltede jeg svedig og træt mod Metropolis for at filme til SV Festivals sidste omgang musik på plænen ved havnebadet. Det var sejt og underholdende og jeg glæder mig nu både (HERRE!) meget til bryllup, og mere musikfestival næste år i Sydhavnen 🙂 Var der nogle af jer der deltog i SV Festival i år?

Ps: I vil se billeder af Anders ik? Det forstår man jo godt 😉 Han var ikke genert, men jeg synes alligevel selv at han skal have lov til at dele sin nøgne krop online, hvis det er hvad han vil. Men I kan jo tjekke mine tegninger ud og forestille jer resten 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Malaysia guide
Asien
Sydhavnsmor

Asien – vi kommer nu!

Annonce for Jysk Rejsebureau    Vi har glædet os i et halvt år. Ja, faktisk har jeg vel glædet mig i mere end seks år,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top