May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Rejser til svimlende gode priser – sydhavnsmor.dk

Indeholder reklamelins i form af affiliatelinks 

las-vegas-1306002_960_720

Jeg har altid rejst meget, men efter at have avlet har økonomien ikke været så stærk og liver heeeelt så spontant som der var førhen. Jeg savner at rejse, for det er dér jeg føler jeg hiver ny energi med hjem og det er her jeg har opdaget at verden – sådan for real – ikke kun indeholder frikadeller og regnvejr.

Vores rejseplaner i år er knævret ned her (og min fem-årige datters egne udlandsplaner, uden mor og far har jeg fortalt om her), og førstnævnte er lidt mindre eksotisk end dengang jeg var her (Malta) som var en af de bedste ferier jeg har haft! 😉 

Ligeså god (og smådum) jeg er til at sidde og bruge en masse timer på at sidde og bolle nettet for boliglinks, ligeså god er jeg til at søge efter (billige) rejser på Momondo. Gerne til fjerne kyster hvor solen altid skinner og maden er god! Fx Thailand, Maldiverne, Bali, sågar ‘bare’ Sardinien, eller en smuttur til en storby som Barcelona hvor vejret næsten aldrig fejler og man både kan få strand og by i ét, tapas og god vin! 

Jeg har fundet nogle rejsedestinationer til svimlende gode priser – dog med bestemte afrejsedatoer men tag endelig for jer af de gode sager, hvis I når det (forbehold for at priserne ændrer sig dagligt), for jeg kan jo alligevel ikke fylde alle flysæderne ud, til trods for at matematikkuren ikke gik helt som planlagt 😉 

Hvad har I af ferieplaner i år? Tip løs om gode destinationer – for jeg vil rejse mer, mer, mer 🙂

Malta inkl. fly og hotel i 1 uge for 4349 kr

Kom 1 uge til en af Europas smukkeste lande (ifølge mig!) – Malta fra kun 4349 kr. Se HERHer kan I læse om min egen ferie til Malta, som var mega luksuriøs og najs! Tilbuddet inkluderer fly retur fra Kbh eller Billund, hotel og morgenmad. Jeg vil gerne med 🙂

Forlænget weekend i Rom inkl. fly og hotel til 805 kr per person

Ok, dét er satme et tilbud der batter! Jeg snuppede det hvis jeg boede tæt på Billund 🙂 Fra Billund til Rom kan du flyve direkte d. 2. september og hjem igen d. 5. september med Ryanair. Afgang kl. 20.25 – fremme kl. 23. Og retur rejser du 17.15 og er hjemme i Billund kl. 19.55 – lige efter ungernes sengetid 😉 Rejsen retur koster kun 390 kr pr. mand. Find rejsen på Momondo.

Bo på Ponte Bianco (3 km fra Peters Kirken) til 831 kr for tre nætter for to personer. Se her.

1 uge på The Strip i Las Vegas til 3751 kr inkl. direkte fly og hotel

Jeg har været der med min søster. Min tur til Californien har jeg før skrevet om her. Hvor jeg (næsten) mødte Brad Pitt, og faktisk så Pamela Andersson og én fra Back Street Boys (jeg kan ikke navnene) i Las Vegas, hvor du snart skal hen – med mig 😉

Her kan du finde rejsen over atlanten til 2346 kr pr mand, hvis du rejser den 4. maj og smutter retur den 11. maj. Der findes flere afgange med lignende priser her også med Norwegian som flyver direkte.

Hotellet du skal bo på til en latterlig god pris (2810 kr for en hel uge for to – inkl. pool) hedder Red Roof og ligger i gå-afstand fra centrum/The Strip.

Og sidst men ikke mindst skal vi også liiiige forbi Abu Dhabi i 8 dage

Abu Dhabi i 8 dage på 4-stjernet hotel inkl. fly for 3697 kr per mand

Rejsen starter i København (jeg er klar to timer før afgang 😉 ). Vi flyver med Pegasus Airlines, den 16. november, når der er bindende koldt i DK og dejligt varmt i Abu Dhabi, kl. 14.10 og rejser retur den 24. november. Prisen per mand er 1615 kr retur. Søg på datoerne her.

Hotellet vi skal leve luksuriøst på hedder Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Centre til 4165 kr for 8 nætter. Satme billigt! 🙂 Og så ligger det også i gå-afstand til centrum.

I siger bare til en anden gang, hvis jeg skal planlægge flere af jeres kommende rejser 😉 Hvor ses vi? 😉

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top