May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ugens fund: Wallstickers kalender til 31 kroner inkl. fragt – sydhavnsmor.dk

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks /Fotos 1+2: AliExpress
Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks /Fotos 1+2: AliExpress

Efter jeg var på besøg hos denne Østerbro-snitte, hvor jeg skød en bette boligreportage fra hendes fantastiske hjem, har jeg gerne ville sætte mine klør i en week-planner, til Sydhavnshytten. Martin og jeg er helt blæst, når det gælder hinandens aftaler udenfor familien. Sågar også når vi har familieplaner 😉 DERFOR er det en ting vi snarest skal have knaldet op til allemands-skue, så han kan spotte alle mine glamourøse blogger-middage i god tid (nooooot 😉 ). I min iver efter at få hapset en fin én af slagsen, faldt jeg over denne fine wallstickers kalender/tavle (chalkboard), der måler 92 * 60 cm, som sættes på væggen, og kan bruges uge efter uge, år efter år, fordi den blot kræver sådan en smart chalkboard pen (som kan købes i diverse forretninger, fx boghandlere osv. eller inde på siden her), og en person/familie der har planer 😉

Er det ikke en fin sticker? Den koster sølle 31 kr – inkl. forsendelse. Og så kan man både skrive hele familiens planer ned, og evt. også lige skyde ugens madplan ind i skemaet, så man har styr på hvad der skal sluges i løbet af ugen 😉

Hvis du også kan lide den, kan du selv score den HER 🙂

img_5069

Der findes MANGE forskellige typer plannere på siden, se fx også denne...

Så du sidste uges fund? Badebaljen til voksne? 🙂 

badebalje

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top