May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Bryllupskjolen – hvilken skal jeg vælge?

Bryllupskjole eller festkjole

Ok, venner. Jeg spørger sådan set sjældent nogen til råds, når det gælder mit kluns. For jeg er lidt typen der, trods for jeg elsker tøj, tager noget af det på, der ligger øverst. Jeg kan fx pludselig opdage, flere år efter et nyt køb, at jeg aldrig har fået brugt det. Uden at have tænkt over det. Det er jo optur at finde nyt kluns i skabet. Det er som at købe nyt, bare uden at bruge pengene på det! 


Nå, men sagen er den, at jeg i morgen skal til min veninde Mette og hendes mand, Taos bryllup, i Frederiksberg Kirke. Mette kender jeg back from the days, hvor der ikke fandtes noget der hed ét glas vin, men i stedet 20 shots og 2 dobbelt op rom og cola. Bare til opvarmning, klart!

Bryllupsfesten i morgen foregår i Nordsjælland og jeg kender flere der kommer. Jeg glæder mig som ind i helvede, trods for der er nul alkohol til Mutter pga dette. 

Bryllupskjolen – HILFE!


Anyway, så kan jeg jo ikke komme anstigende i bar rumpe, selvom det kunne være skønt, for det bliver hammer varmt i morgen! Så jeg har brug for jeres besyv, da jeg er indehaver af en mand der ikke kan guide mig… han synes simpelthen jeg har dårlig smag. Eller er lidt for spraglet måske. Men som han siger “du skal da ikke tænke på hvad jeg synes”. Og nej, nej sgu da. Men I, af alle, ved at vi kvinder, har brug for lidt søstersolidaritet og guidening når vi bobbes op, og derfor vil jeg elske, hvis I lige gider at smide jeres mening i en kommentar herunder eller på FB.

HVAD SIGER I, VENNER?

Så… skal jeg gå med den

 1. Gule
 2. Lilla med blomster 
 3. Turkise
 4. Lyserøde (se den på HER)

Rimelig meget uanset er det at vælge kjoler der ikke er kortærmede og luftige i 25 C muligvis halvdumt, men se nu bort fra det.

De lede må svede 😉 


TAK og smækkys og god weekend!

Del på Facebook

27 kommentarer til “Bryllupskjolen – hvilken skal jeg vælge?”

 1. Nadia Jensen

  Jeg synes at kjole nr. 3 eller 4 vil passe godt til brylluppet i morgen. ?? synes det er nogle fine sommerfarver, som helt sikkert vil passe perfekt sammen med sommervejret, som de har lovet i morgen ?☀️ God dag i morgen!

 2. De to midterste tror jeg du vil se forrygende ud i, men det er svært når man ikke har set dem på. Jeg synes ikke du har dårlig smag ?

 3. Klart den turkise, herefter lyserøde 🙂
  Hvis du er nu er til den slags overtro, kunne du slå op hvad farverne betyder, og se om det hjælper på din beslutning.
  Rigtig god fest, elsker fester om sommeren!

 4. Gul eller turkis, og så op med håret i en vild knold bundet sammen med spraglet tørklæde, eller sådan noget.

 5. Gul og måske lige blomster i håret? sprøjt friske blomster med hårlak, så holder de?

 6. Turkis eller den lysrøde vil klæde dit smukke lyse hår 🙂
  Kan ærmerne tages forsigtigt af og sættes på igen senere, så passer de jo perfekt til sommervarmen.
  Godt bryllup ønskes 🙂

 7. Den sidste med blomsterne er SÅÅÅÅ smuk og lige dig ??
  Den ville jeg klart vælge..

 8. Ikke den gule, den er for enkelt men den tyrkis vil være super flot??❤️ Det vil den lilla og lysserøde nu også?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top