Bryllupskjolen – hvilken skal jeg vælge?

Bryllupskjole eller festkjole

Ok, venner. Jeg spørger sådan set sjældent nogen til råds, når det gælder mit kluns. For jeg er lidt typen der, trods for jeg elsker tøj, tager noget af det på, der ligger øverst. Jeg kan fx pludselig opdage, flere år efter et nyt køb, at jeg aldrig har fået brugt det. Uden at have tænkt over det. Det er jo optur at finde nyt kluns i skabet. Det er som at købe nyt, bare uden at bruge pengene på det! 


Nå, men sagen er den, at jeg i morgen skal til min veninde Mette og hendes mand, Taos bryllup, i Frederiksberg Kirke. Mette kender jeg back from the days, hvor der ikke fandtes noget der hed ét glas vin, men i stedet 20 shots og 2 dobbelt op rom og cola. Bare til opvarmning, klart!

Bryllupsfesten i morgen foregår i Nordsjælland og jeg kender flere der kommer. Jeg glæder mig som ind i helvede, trods for der er nul alkohol til Mutter pga dette. 

Bryllupskjolen – HILFE!


Anyway, så kan jeg jo ikke komme anstigende i bar rumpe, selvom det kunne være skønt, for det bliver hammer varmt i morgen! Så jeg har brug for jeres besyv, da jeg er indehaver af en mand der ikke kan guide mig… han synes simpelthen jeg har dårlig smag. Eller er lidt for spraglet måske. Men som han siger “du skal da ikke tænke på hvad jeg synes”. Og nej, nej sgu da. Men I, af alle, ved at vi kvinder, har brug for lidt søstersolidaritet og guidening når vi bobbes op, og derfor vil jeg elske, hvis I lige gider at smide jeres mening i en kommentar herunder eller på FB.

HVAD SIGER I, VENNER?

Så… skal jeg gå med den

  1. Gule
  2. Lilla med blomster 
  3. Turkise
  4. Lyserøde (se den på HER)

Rimelig meget uanset er det at vælge kjoler der ikke er kortærmede og luftige i 25 C muligvis halvdumt, men se nu bort fra det.

De lede må svede 😉 


TAK og smækkys og god weekend!

Kommentarer (27)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *