May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting jeg ønsker mig til sommer – sydhavnsmor.dk

Indeholder reklamelinks: affiliatelinks

img_2631

1.GRØN KIMONO MED BLOMSTERPRINT

 

Sommeren kommer for at blive fra næste uge, siger eksperterne. Og jeg håber edderdylme at de har ret, for vi har ventet længe, MEGET længe! Ik? Jeg har stukket næsen i nogle af mine favorit-webshobs og fundet 10 ting jeg     ønsker mig til sommer, foruden en god solcreme, bunkevis af dameblade, denne bog og masser af rosé og sol 😉

Hvilke ting er jeres favoritter?

Desuden drømmer jeg også om at rejse hertil (mit favoritland) og hertil (en af mine bedste, mest luksuriøse ferier på budget), men glæder mig i den grad også over, at jeg om få dage ligger og bader min bulede krop lige her 😉 Hvad er jeres sommerferie planer? Tip mig endelig, hvis I har nogle gode idéer til budget-venlige destinationer (evt. også lokalt ;), nu da jeg jo bruger alle mine penge på alt det her, så jeg ikke skal blænde alle mine naboer, ved at rende splitter Hans Jørgen rundt i Sydhavnen 😉

img_2632

2. GLITTER SANDALER 

img_2628

3. BADEDRAGT 

img_2646

4. HVIDE SANDALER 

img_2647

5. BLOMSTERSKO

img_2645

6. GUL GULVLANG KJOLE

img_2649

7. HVID KJOLE

img_2650

8. BIRD FLORAL KJOLE 

10ting9

9. RAY-BAN SOLBRILLER 

img_2651

10. HAMMAM BADEHÅNDKLÆDE

Del på Facebook

6 kommentarer til “10 ting jeg ønsker mig til sommer – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

leopardbikini
Mode
Sydhavnsmor

Min fine leopard bikini!

Mine øjne har nærmest rullet ud af hovedet, af misundelse, over min venindes mega fine leopard-badetøj. Jeg elsker at have kunne skifte badetøj i løbet

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top