May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min uge i billeder #10

I denne uge…

 • har jeg været på en seriøs slankekur, som I kan læse om her. Fårk! Jeg er gået i gang med at teste, hvilken lynkur der giver størst vægttab, fordi I har bedst mig om det, og jeg er nu færdig med den første. Resultatet får I i et nyt indlæg om hvordan hele ugen er gået, tirsdag 🙂
 • Var jeg mandag aften, efter næsten to døgn uden fast føde, inviteret på Café Livingstone med min søster, der er en super fin café/restaurant, der ligger ved søerne – nærmere bestemt, Sortedam Dossering. Jeg har tidligere skrevet om stedet i min glutenfri guide, fordi konceptet er genialt, og alle kan være med – uanset om man spiser gluten, laktose eller er vegetar. Linn og jeg spiste hver 4 retter (189 kr pr mand) og jeg seriøst, RULLEDE, hjem til Sydhavnen, med den gladeste mave man kunne forestille sig, efter nul mad i et par døgn.
 • Skulle jeg have været til møde med SV Festival, som er en musikfestival her i Sydhavnen, der vender tilbage hvert år i juni, men måtte tage den over telefonen, da slankekuren slog mig ud.
 • Så jeg sidste afsnit af Divorce, med Sarah Jessica Parker, som seriøst stadig er stanglækker efter 3 børn og en alder på ca. 50. Jeg ville DØ af glæde, i hvert fald besvime så, hvis jeg havde bare tre af hendes kjoler. Og de var strøget, i modsætning til mine gamle, billige lagener, der er proppet ind i et meget lille skab. Hun er ligeså godt dressed up i Divorce, som i SATC.
 • Var mine forældre i Marrakech, og travede både rundt i souken og tog på ørkenvandring, og jeg misundede dem (på den gode måde, vel at mærke!) virkelig meget. Har I været i Marrakech? Jeg var der med en veninde, året før jeg lavede Uma, og det er en fuldstændig fantastisk by. Jeg gad virkelig godt explore mere af Marokko. Og shoppe hele landet med hjem. Også snabelsko.
 • Fik jeg leveret mine første måltidskasser, som jeg skal teste de næste tre uger, og herunder- og efter vil fortælle jer om, hvordan fungerer for en familie.
 • Skulle jeg havde været i Birkerød for at fejre 8.marts, hvilket er en fast tradition, i mine forældres venners bondehus, men måtte blive hjemme pga kasserne. Altså dem ovenfor. Har desuden optaget en ny video til Youtube, som snart kommer op 🙂
 • Fik vi leveret en helvedes masse møbler, fordi jeg skal til at lave en total makeover af ungernes værelser, og selvfølgelig viser jeg resultaterne på bloggen, så snart det er klart! Ungerne er helt høje over møblerne, som jeg også må sige, skiller sig lidt særligt ud, på den aller fedeste måde. Gid man selv var barn, engang i mellem, altså 🙂
 • Har jeg indgået det vildeste samarbejde, NOGENSINDE, og jeg glæder mig voldsomt til at kunne løfte sløret for hvad det drejer sig om. Jeg er ikke født med en guldske i røven, men nogengange føles det alligevel sådan, for de fleste (håber jeg) 🙂
 • Holdt jeg ungerne hjemme fredag, KUN fredag – i modsætning til sidste uge, hvor det fredag eftermiddag gik op for mig, at de ikke havde været i børnehave i mere end 1 dag i løbet af ugen. Overskudsmor? Næ, jeg er bare doven, og synes somme tider det er lettere at holde dem hjemme, end at tage retur til Vesterbro to gange dagligt for at bringe og hente avl. Vi havde besøg en af veninde, der er sygeplejerske med skæve arbejdstider og derfor også kunne holde hendes ældste søn hjemme. Det er forresten hende her. 
 • Skulle vi lørdag til 35-års fødselsdag i Værløse hos min veninde. På kur… helt ærligt. Jeg havde heldigvis besluttet mig for, at jeg godt måtte spise en bolle og et bette stykke kage, så længe jeg skippede to shakes (læs her). Kunne jeg holde det? Det kan I læse om på tirsdag… uark.
 • Var jeg lidt træt af at teste kure, da vi alle fire var inviteret til Karen Volf-arrangement af Lahme Kommunikation, hvor ungerne kunne bygge de vildeste lagkagekreationer fyldt med glitter, sukker og pynt, imens forældrene skulle snakke… eller næ, spise kage! Undtagen mig. For i dag startede jeg på kur nr to. Fårk, jeg hader at være på kur. Slut.
 • Drømmer jeg om at mit aftensmåltid hver dag så ud som på det sidste billede 😉 Med koden SYDHAVNSMOR får I 50 kroner i rabat på jeres første bestilling hos WOLT som bringer det lækreste mad ud fra de hippeste steder i København (altså kun i København…) – også de sunde steder som California Kitchen, Lé Lé, og ikke mindst Jagger – mååååååms!

b5af369c-ff97-4d2e-bd8f-03f43a76b9d5

34b6a864-689b-4934-ac68-b124e684a065

Killer-risotto kugler fra Café Livingstone kunne jeg spise dagligt!

872bf685-ca41-49e5-9b53-483efe405dfd

af1a41b6-aa5a-4df8-a664-1f2535335bb6

ad2a1f46-36c1-46c4-ae57-103f81a7e05a

d8a263e1-871e-4aa5-b1c9-d73b48f1e5fa

f169ffec-8cd9-4eef-b4d6-225c4cb69437

64fc1bf2-135a-4f55-8890-79635a040c3b

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top