May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 slibrige hemmeligheder om Sydhavnsmor

Mere slibrigt end det her… finder du alle andre steder, men altså, når man er mor til to små unger, og alt hvad dét indebærer, er det her det mest slibrige jeg kan ryste ud af posen… 😉

 • Mit første seriøse crush på en fyr var i 2. klasse – han hed Kristian, og jeg tror, at alle tøserne var forelskede i ham. Mit lykketal blev nummer 2, fordi Kristian havde nummer 2 på biblioteket (dengang havde vi alle et biblioteksnummer, det var før det store, smarte World Wide Web, I ved) – jeg argumenterede blot, at valget af 2-tallet, var fordi jeg har fødselsdag d. 2. oktober. Kristian flyttede til Hareskoven i 3., tror jeg. Herefter stod Marc for skud hos samtlige tøser. I dag er mit lykketal 13. Ikke fordi jeg bor i det nummer (som jeg gør), men fordi det er lidt oprørsk, I ved 😉
 • Kunne jeg ikke finde på at få flere tatoveringer. Jeg har to. Mindre slibrig detalje
 • Er jeg en dårlig husmor. Men en god mor 😉
 • Lider jeg af kronisk træthed
 • Er jeg kommet i den alder, hvor jeg tænker “hva’ faen er der galt?”, når jeg ser en dame i 60’erne have farvet sit hår pink. Før ville jeg jo bare have tænkt hun var frisk. OK, lidt frisk, tænker jeg dog stadig 😉
 • Er jeg total fanatisk når det gælder øko-grønt og frugt. Men jeg glider gladeligt et pumpet pøllehorn fra 7-elveren i halsen, når jeg er lækkersulten
 • Kunne jeg ikke finde på at få mig et husdyr. Det er som om alle får en hund for tiden. Jeg gør ikke. Aldrig. Det er jo mere arbejde end en baby, siges det. Så det bliver et stort rungende nej, herfra.
 • Drømmer jeg stadig om hus… nu i Dragør :/
 • Drømmer jeg om en el-bil, der køres af min mand. Eller en anden lækker mand 😉 Jeg fik selv kørekort på min 32 års fødselsdag, som snart er … ja, man ser det ikke, men… 5 år siden, og har stadig svedende håndflader, blot ved tanken om at køre ude i den (uoverskuelige) trafik
 • Vil jeg gerne snart på en ornli’ fed ferie med familien igen. Sidst var vi HER, og det var jo den bedste ferie, ever, næste gang vil jeg så gerne til Costa Rica, Californien, Zanzibar eller Grækenland. Vi har yderst klimavenlige sommerferieplaner i år, der inkluderer en tur til det nordligste Jylland, og nogle dage i Aarhus hos familie og en masse badning og forhåbentlig lidt hedebølge, ved vores bådhus


Del på Facebook

1 kommentar til “10 slibrige hemmeligheder om Sydhavnsmor”

 1. Anne Hermansen

  Ang. nr. 7 (vist nok) på din liste: jeg tror, jeg har skrevet eller hintede til det før, kom til Syd Amager! Nærmere bestemt Søvang, Dragør. Er selv flyttet hertil fra Sydhavnen i sommers. Huspriserne er fine og så kan du kalde sig selv Søvangsmor eller Sydamagermor ☺️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

15 minutes of Julemand

Må børn tro på julemanden? I går hold vi pre-jul på Sluseholmen, hos mine forældre. Fordi den 24 skal vi nemlig mod syd-vest og fejre

Læs mere »
Familie
Sydhavnsmor

Vand i nakken

Jeg har været til mange navngivninger og dåbs fester. Mine egne børn er hverken blevet fejret ved det ene eller andet. Vi fejrer dem hver

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top