May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Man kan nok aldrig blive helt god nok – sydhavnsmor.dk

Reklame for Ellos
Reklame for Ellos

8b9177ca-68f2-435f-836b-c348f9f09a36

Jeg har netop set et klip på youtube fra det tv-program jeg deltog i oktober. Og straks bliver jeg kritisk, og kan ikke se andet end at mit ansigt går ud i ét med halsen, efter jeg har taget syv kilo på ret hurtigt. Jeg bliver faktisk så kritisk, at jeg ikke er sikker på at jeg tør dele linket til programmet med jer. Men hvorfor skider jeg ikke hul i det, og bare accepterer at sådan der ser jeg altså ud lige nu, og jeg er den eneste der selv kan gøre noget ved det – og så bare gøre det?

Det er lidt lissom’ med børn. Man føler sig aldrig tilstrækkelig nok. Nogle mødre ligner en million hver dag, når både at passe karrieren, træne fire gange om ugen, spiser sundt hele tiden, kan sige nej tak til chokolade, og makeuppen sidder stadig hamrende perfekt, når de henter ungerne i institutionen efter en lang dag. Selv kommer man slæbende med beskidte muleposer, fyldt med brødkrummer fra ungernes hvide rosinboller fra sidste uge og mascararester hængende langt under øjnene og fedtet hår, selvom man faktisk har været hjemme hele dagen, fordi man arbejder hjemmefra. Ungerne er trætte, og ditto forælder – de gider ikke tage deres tøj på, og man kommer til at skrige lidt for højt, fordi tålmodigheden ikke er eksisterende (for nogle af parterne) og man ender med – svinesvedig – at hive to skrigende unger efter sig, uden overtøj i minus 2 grader ned til bussen, med hjertet siddende oppe i halsen.

I bussen ser man en mormor sidde med tre unger på nogenlunde samme alder som ens egne børn. De sidder alle stille og rolige og kigger forskrækket på ens unger – og alle andre sender en bebrejdende blikke, og man ved godt hvad de tænker: “Så få dog styr på dine børn”. “Du har opdraget dem forkert, når de kan tillade sig at skrige sådan”. Og man tænker selv “F*** jer alle sammen, jeg flår både mine egne ungers – og jeres hoveder af snart, eller springer ud af bussen ved næste stop og lader jer deale med mine unger selv.

Nå, men i det mindste er mine børn pæne 😉 Og de får (nogenlunde) rent tøj på hver dag. Det er ikke dyrt, for selvom jeg elsker at shoppe, så kender jeg også til et par andre sjove ting, jeg godt gider at bruge mine penge på 🙂

1daebf48-07c5-424b-bdff-dc3c0d21dad267b0df37-4b5f-4a2d-884e-834cc8219ca5

Pink jakke HER – lignende jakke på udsalg HER, Gul kjole HER – alt på udsalg hos Ellos

Jeg køber sjældent designertøj til ungerne, og hvis jeg gør, er det på tilbud. Jeg er sådan en lumsk type, der holder øje med gode udsalg til ungerne og slår til lige dér. Uma er vild med tøj, men kun det hun selv vælger. Og derfor har jeg valgt at droppe kampen om at vælge for hende, og derfor kigger hun mig altid lige over skulderen når jeg klikker kluns hjem til hende. Lige nu har Ellos – som klart er en af mine absolut favoritshops på nettet – et KÆMPE vinterudsalg med både børne- og voksentøj og ting til boligen. Og jeg har snaget – og købt nogle fine ting til ungerne 🙂 Sofus er blevet for stor til hans vinterjakke fra sidste år, og så fandt jeg en mega fin jakke – der ligner rigtigt meget den som Uma har i pink. Hans er bare petroliumblå. Og ikke dyr 🙂 Desuden fandt jeg også “løbesko” til både Sofus og Uma fra Adidas, Uma fandt den gule kjole og en fin økologisk bomulds-kjole, Sofus fik nye bukser og så købte vi også nogle varme vanter, så jeg ligner en af de der mødre der har styr på ungernes vintergarderobe ovre i børnehaven 😉

a64cab0c-04b5-42fe-a629-4adf93cb4a07829f815b-d87b-4cd4-9028-78f9ad5e853fd9a2c0b1-2cf1-4401-b61e-0eabc63c4e4a

“Go”-bukser HER, Handsker HER, Lignende sorte adidas runners til børn HER, Lyserøde Adidas sko HER

Selvom jeg ikke er perfekt, har kalkunhals og ikke kan prale af at min makeup sidder hele dagen, at mine unger nogle gange er de der irriterende børn i bussen, som jeg ikke kan styre, så tænker jeg egentlig at jeg er en god nok mor. De mangler ingenting, og gjorde de så gik det nok også 😉 Vi prøver alle i dag at være perfekte på alle punkter, men det kan vi bare ikke være.  Vi kan nok aldrig blive helt gode nok. Oppe i vores forskrude små hjerner. Selvom det ser ud som om at naboen kan. Og det har jeg på en eller anden måde accepteret nu (at min snørklede hjerne virker sådan)- selvom jeg ikke er sikker på at jeg linker til det der dobbelthage-show jeg har rodet mig ud i 😉

Herunder har jeg fundet en del mere kluns til de vinterkolde børnerumper, fusser, ører og fingre – ALT er på udsalg hos Ellos.

10c54578-f14e-4ae8-a1c1-cd9c0c885b70

Parkajakke // Flyverdragt // Hue med øreklapper 

Vandtætte vanter // Overtræksbukser // Regnsæt 

Vinterstøvler // Adidas Sneakers // Gummistøvler 

Del på Facebook

4 kommentarer til “Man kan nok aldrig blive helt god nok – sydhavnsmor.dk”

  1. Rigtig glædelig jul til du og din skønne familie:-)
    Børn med egne meninger er dejlige børn:-)

  2. Åhh hvor jeg kender det, både det med vægten og det med børnene! Tror vi allesammen har gode og dårlige dage…heldigvis har jeg også dage hvor jeg kigger på den mor med de skrigende børn mens mine egne (for en gangs skyld) opfører sig ordentligt, og så sender jeg hende et smil, for det skal nok gå alt sammen, og ja, sådan er mine børn også!

    1. Taaaak Carina – du har jo ret, nogle gange er det også mig der kigger på de andre – og bare sender et smil.Den anden dag var jeg faktisk selv md bussen (sammen med Uma) og en lille dreng i en barnevogn skreg og skreg. Bussen var helt fyldt og jeg fik lyst til at gå ned til moren og give hende et kram og kysse drengen for der stod sgu en ældre dame i bussen og brokkede sig og sagde til andre i bussen, at det var meget upassende at tage så små børn med i offentlig transport, fordi det generede de andre i bussen…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top